Engin Altan Düzyatan 'Diriliş Ertuğrul'a böyle veda etti

Engin+Altan+D%C3%BCzyatan+%E2%80%99Dirili%C5%9F+Ertu%C4%9Frul%E2%80%99a+b%C3%B6yle+veda+etti
ABONE OL

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi dün akşam hikayesini bitirdi. Dizinin Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan da bir veda paylaşımı geldi.

TRT 1 ekranlarında 5 sezondur yayınlanan reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisi dün akşam yayınlanan 150. bölümüyle ekranlara veda etti.

Dizide Ertuğrul Gazi'nin hayatını anlatan hikaye bitti. Yeni sezonda Osman Gazi'nin hayatı ekranlarda olacak. Yeni sezonda Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemini anlatan 'Kuruluş Osman' ekranlarda olacak.

Osman Gazi'yi ise Burak Özçivit canlandıracak.

'Kuruluş Osman'da yer almayacak olan başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak diziye veda etti.

Düzyatan paylaşımında yapımcı ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek "Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

 
 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlk set gününden itibaren, çok emek ve özveriyle hazırlanan @metingunay ‘ ın kurduğu dünyaya ben ve ekip arkadaşlarım inanarak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak 5 sezon geçirdik. Bu süre içerisinde bizi yalnız Türkiye ‘den değil Dünyanın dört bir yanından izleyerek destekleyen tüm seyircimize çok teşekkürler. Beraber çalıştığım tüm oyuncu arkadaşlarıma, yayıncı kuruluşumuz @trt1 ‘e yapımcımız @m.mehmetbozdag ‘ a teşekkürler. Böyle unutulmaz bir işin içinde olmak , zor şartlarda çalışıp bu işi buralara kadar getirmek kameraman arkadaşlarımdan ,set çalışanlarına kadar arkada büyük bir ekibin çalışması sonucu oldu.. emeği geçen herkesle çalışmak benim için büyük zevkti.. yeni projelerde görüşmek üzere..

Engin Altan Duzyatan (@enginaltandzytn)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ da, bir paylaşım yaparak diziye emek veren ekip çalışanları, oyuncular ve TRT'ye teşekkür etti.

Bozdağ'ın veda paylaşımında diziyi çok beğendiğini sürekli dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anması da dikkatlerden kaçmadı.

 
 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bir rüya bir destan oldu. Bugün kahraman ecdadımızın destanı cihanın dört bir yanında izleniyor. Onların adalet mücadelesi gönüller de yer buldu. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu büyük projeyi gerçekleştirmemize imkan veren ve her daim yanımızda olan TRT Yönetim kurulu başkanı sayın İbrahim Eren’e, bizle birlikte gayretle çalışan Kurtuluş Zeydan’a, Şaban Şikar’a ve tüm trt1 ailesine şükranlarımı sunarım. Bu beş yıllık süreçte gece gündüz çalışan Metin Günay hocam başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu eseri zirveye taşımak için gece gündüz çalışan, tüm zorluklara göğüs geren, başta Engin Altan Düzyatan olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Medeniyet ocağımızı kalbime nakşeden canım anneme, babama ve bana inanıp hayallerime ortak olan ağabeyim Kemal Tekden’e, can yoldaşlarım Bilgehan Özen, Hüseyin Özçelik ve Özcan Ayma’ya teşekkürler. Uzun çalışma yıllarında bir an olsun yanımdan ayrılmayan, mücadeleden yılmayan hayat kaynağım sevgili eşime sonsuz teşekkürler. Bu büyük projeyi destekleyen bu eseri beğendiğini her meydan da söyleyen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah ebeden razı olsun.

Mehmet Bozdağ (@m.mehmetbozdag)'in paylaştığı bir gönderi ()

async src="//www.instagram.com/embed.js">

twitter takip