Ekrana dönen Müge Anlı sosyal medyayı salladı: 'Survivor'dan daha eğlenceli...'

Ekrana+d%C3%B6nen+M%C3%BCge+Anl%C4%B1+sosyal+medyay%C4%B1+sallad%C4%B1:+%E2%80%99Survivor%E2%80%99dan+daha+e%C4%9Flenceli...%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü televizyoncu Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert' programı koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından bugün yeniden izleyici ile buluştu.

atv ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından bugün ekrana döndü.
 
Ekranların sevilen programlarından olan ve ünlü gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen 'Tatlı Sert' koronavirüse bağlı Covid-19 salgını nedeniyle bir süreliğine yayınlarına ara vermişti.
Normaleşme sürecinin de resmen başladığı bugün Müge Anlı da ekrana döndü.
 
Müge Anlı, iki ay sonra yeniden izleyici ile buluştuğu bugün sosyal medyada da gündem oldu.
İzleyiciler Müge Anlı ve programını özlediklerine dair mesajlarını sosyal medyada sıklıkla paylaşınca ünlü sunucu ve haberci TT listesine girdi.
 
Stüdyodaki konuklarda siperlik ve maske olduğunu da dikkatlerden kaçmazken programın en dikkat çeken detayı ise sarılma düzeneği oldu.
 
 
Stüdyoya programa konu olan olayın kahramanlarının kavuşma anlarında kullanılmak için naylon bir koruyucu düzeneği kuruldu. Bu düzeneği ilk kullanan ekip arkadaşı ile sarılan Müge Anlı oldu. 
 
Bu düzenek için sosyal medyada da "2020'de herkesin beklediği icadı Müge Anlı buldu. Bu hızla sen corona aşısını da bulursun reis ben sana güveniyorum" yorumları yapıldı. 
 
Sarılma düzeneği için yapılan bir başka dikkat çeken yorum ise "Millet uzaya çıkıyor biz bunlara alkış tutuyoruz. Ağlanacak halimize gülüyoruz" oldu. 
twitter takip