Doya Doya Moda 5 Ekim Pazartesi kim birinci oldu? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+5+Ekim+Pazartesi+kim+birinci+oldu?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in fenomen yarışması Doya Doya Moda'da yeni hafta heyecanı başladı...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Güliah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda"da 5 Ekim Pazartesi gününün birincisi merak konusu oldu.

Türkiye'nin en tarz kadını olmak için yarışan 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde perde açılıyor. Yeni bir ismin daha katılacağı programda belirlenen konsept üzerine yapılacak tercihler beş gün boyunca herkesin kaderini belirleyecek. En yüksek puan alanın kolye kazanacağı yarışmada kahkaha ve bol eğlence kadar zaman zaman gerilim de yaşanacak.

5 Ekim Pazartesi Doya Doya Moda Puan Durumu kim birinci oldu? 

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın ikinci gününde alınacak puanlar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. 

Yarışmacılar hafta içi 5 puan, cuma günleri ise 50 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda'nın 5 Ekim birincisi 20 tam puan alan Özde oldu.

5 Ekim puan durumu:

Birben: 6

Rümeysa: 9

Sabiha :12

Tuğçe: 13

Rabia: 6

Aslı: 12

Özde: 20

twitter takip