Doya Doya Moda 30 Eylül birincisi kim oldu? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+30+Eyl%C3%BCl+birincisi+kim+oldu?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in fenomen moda yarışması Doya Doya Moda'da heyecan devam ediyor.

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'in yaptığı Doya Doya Moda'da hafta ortası heyecanı başlıyor. Yarışmacıların iki günde elde ettikleri puanların ardından bugünkü performansları da kaderlerini belirlemekte doğrudan rol oynayacak. Bu sebeple de hata yapmamaları gerekiyor. Gün sonunda en yüksek puanları alabilmek adına İstanbul sokaklarını arşınlayacak olan yarışmacıların nefes kesen mücadelesi soluksuz izlenecek.

Peki, Doya Doya Moda 30 Eylül Çarşamba puan durumu nasıl oluştu? Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Yarışmada en çok konuşulan konulardan biri de yarışmacılar arasındaki ittifaklar. Daha önce Özde ile yakınlık kuran Rabia, Birben ile sürekli tartışıyordu. Ancak iki bölümdür birbirlerine zeytin dalı uzatan iki yarışmacı bugün de yakın tavırlarla göz önünde olacak. Bu konu Rümeysa'nın da gündeminden düşmeyecek. Jüri üyeleri de ittifaklarla ilgili olarak zaman zaman ortaya tartışma çıkarabilecek konular atabiliyor. Bu nedenle de yarışma daha da ilgi çekici ve izlenir hale gelebiliyor. Bakalım Birben ve Rabia arasındaki yakınlık ne kadar sürecek.

Doya Doya Moda 30 Eylül Çarşamba Puan Durumu kim birinci oldu?

30 EYLÜL ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Yeni yarışmacı Aslı: 10
Zeynep: 7
Birben: 12
Sabiha: 14
Rabia: 5
Özde: 13
Rümeysa:7

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 94 puan ile Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi ve bilekliği taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Rümeysa, Zeynep ve Nur girdi. Potadan kurtulan ilk isim Rümeysa oldu. Kemal Doğulu elenen ismin Nur İşlek olduğunu açıkladı.

twitter takip