Doya Doya Moda 3 Aralık birincisi kim? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+3+Aral%C4%B1k+birincisi+kim?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'da final öncesi yine heyecan dorukta! Peki 3 Aralık Perşembe Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 3 Aralık birincisi kim oldu?

TV8'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 3 Aralık Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde heyecanlı bir rekabet yaşanıyor...

Kilolu ve büyük beden sahip 7 yarışmacının tarzını konuşturmak ve moda zevkini ispatlamak için jüri karşısında hünerlerini sergiliyorlar. Peki, bu hafta en başarılı kombin ile günün puanlamasında haftanın birincisi kim olacak? Doya Doya Moda’da kim elenecek? 

DOYA DOYA MODA 3 ARALIK KONSEPTİ 

Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde yarışmacılar, haftanın dördüncü gününde 'Kendi Stilini Göster' konseptine göre giyinerek jürinin karşısına çıkacak.

3 ARALIK DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Sabiha:15

Birben: Bugün katılmadı

Bahar:15

Özde:20

Aleyna:10

Rabia:18

Ceren:17

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda hafta içi her gün 14.15'te ekrana geliyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın her bölümünde belli bir konsept oluyor. Doya Doya Moda 3 Aralık Perşembe günü yarışmacılar “Kendi Stilini Göster” konseptiyle yarıştı. Doya Doya Moda programında 3 Aralık Perşembe gününün birincisi ise Özde oldu.

 

 

twitter takip