Doya Doya Moda 20 Ekim birincisi kim oldu? Doya Doya Moda puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+20+Ekim+birincisi+kim+oldu?+Doya+Doya+Moda+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda haftanın ikinci gününde heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Peki bugün kim birinci oldu, bugünkü puan durumu ne?

TV8'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 20 Ekim Salı günü yayınlanan bölümünde yine kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Kilolu ve büyük beden sahip 7 yarışmacının tarzını konuşturmak ve moda zevkini ispatlamak için jüri karşısında ter döküyor. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar Bugünün konsepti  ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor.

Peki 20 Ekim Salı günü en yüksek puanı almak için birbirleriyle mücadele eden yarışmacılardan hangisi bugüne damga vurdu?

20 Ekim Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda, 20 Ekim Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sabiha, Rabia, Rümeysa, Tuğçe, Dilara, Özde ve Birben'in yarıştığı Doya Doya Moda'da puanlama yapıldı.

Doya Doya Moda programında 20 Ekim Salı gününün birincisi 20 puan alan Tuğçe oldu.

Bugünkü puan durumu ne?

Tuğçe: 20

Özde: 16

Rümeysa: 13

Sabiha: 13

Rabia: 12

Birben: 11

Dilara: 8

 

 

twitter takip