Doya Doya Moda 16 Kasım birincisi kim? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+16+Kas%C4%B1m+birincisi+kim?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'da bu haftanın finalinde de yine heyecan dorukta! Peki 16 Kasım Pazartesi Doya Doya Moda'da kimelendi? Doya Doya Moda 16 Kasım birincisi kim oldu?

TV8'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde heyecanlı bir rekabet yaşanıyor...

Kilolu ve büyük beden sahip 7 yarışmacının tarzını konuşturmak ve moda zevkini ispatlamak için jüri karşısında hünerlerini sergiliyorlar. Peki, bu hafta en başarılı kombin ile günün puanlamasında haftanın birincisi kim olacak? Doya Doya Moda’da kim elenecek? 

DOYA DOYA MODA'NIN YENİ YARIŞMACISI KİM?

Jüri, bu hafta yeni yarışmacı olarak İşte Benim Stilim yarışmacılarından Bahar Candan ile karşılaşacak. 

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Hafta içi her gün TV8'de ekrana gelen Doya Doya Moda'ya Bahar Candan dahil oldu Daha önce katıldığı moda yarışmasında tarzı ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan bu kez Doya Doya Moda programında adından söz ettirecek. Peki, Bahar Candan kimdir, kaç yaşında?

21 yaşında, kova burcu olan  Bahar Candan İşte Benim Stilim yarışmasında kardeşi Nihal Candan ile birlikte adını duyurmuştur. Hukuk bölümünde eğitimini sürdüren Bahar Candan'ın konuşması ve tarzı dikkatleri üzerine çekiyor. Doya Doya Moda için kilo alan yarışmacı şu an 1.76 boyunda, 71 kilo ve 42 beden olarak kendisini tanıttı.

DOYA DOYA MODA 16 KASIM KONSEPTİ 

Yarışmacılar, Kadıköy'de 500 TL'lik 2 saatlik alışveriş sırasında 'Kadın Komedyenler' konseptine uygun kıyafetleri kombinleyerek jürinin karşısına çıkıyor.

16 KASIM PAZARTESİ DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Ceren:11
Bahar:12
Özde:16
Rümeysa:12
Sabiha:20
Birben:20
Aleyna:14

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 80 puan ile Doya Doya Moda Özde oldu ve altın kolye ve bilekliği kaptı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Özde, Sabiha ve Funda girdi. Elenen isim Funda oldu.

twitter takip