Doya Doya Moda 14 Ekim birincisi kim oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+14+Ekim+birincisi+kim+oldu?+Doya+Doya+Moda%E2%80%99da+kim+elendi?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'in sevilen moda yarışmasında heyecan sürüyor... 14 Ekim Çarşamba günü de yine tarzını konuşturan yarışmacılar jürinin karşısında ter dökmeye devem ediyor... Peki 14 Ekim Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

V8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Güliah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 14 Ekim Çarşamba günü yayınlanan bölümünde kıran kırana bir rekabet yaşanıyor.

Her gün farklı konseptle yarışan 7 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar hafta içi 6 puan, Cuma günleri ise 60 puan üzerinden değerlendiriliyor.

Peki Doya Doya Moda 14 Ekim birincisi kim oldu?

14 Ekim 2020 Çarşamba Doya Doya Moda’da günün birincisi jüri tarafından yapılan oylama sonucu en yüksek puanı alan Özde oldu.

Doya Doya Moda 14E  Ekim Puan Durumu:

Yeni yarışmacı Nazlı: 13
Tuğçe: 38
Özde: 35
Sabiha: 15
Birben: 25
Rümeysa: 25
Rabia: 26

Rabia, jüri üyesi Kemal Doğulu’nun ‘Kasma’ şarkısını söyleyince jüri stüdyodan kaçtı. Podyum öncesi kısa bir kahve molası yapan Rümeysa ile Özde, Tuğçe hakkında olay ifadeler kullandı.

Sabiha, Rabia hakkında olumsuz konuştu ve “Kahve içecek arkadaşı bile yoktur” ifadelerini kullandı.

Tuğçe’ye, Birben ile olan ilişkisi ve Rümeysa hakkındaki görüşleri sorulunca “Rümeysa bile bile Özde’ye yaklaştı. Birben’e teşekkür ediyorum ve özür diliyorum Rümeysa konusunda beni uyardığı için. Birben’i daha ciddiye alsaydım diyorum” sözleriyle cevap verdi.

twitter takip