Diziler ara verdi, zirve tamamen Fatih Portakal'ın oldu!

Diziler+ara+verdi,+zirve+tamamen+Fatih+Portakal%E2%80%99%C4%B1n+oldu%21;
ABONE OL

Dizilerin çekimlere ara vermesiyle reyting listesinin zirvesine Fox TV Ana Haber Bülteni yerleşti. Başarılı haberciliği ile reyting başarısını yıllardır sürdüren Fatih Portakal ile Fox TV Ana Haber vatandaşların gündemi takip etme adresi olmayı sürdürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle dizilerin çekimlerine ara vermesi reyting listesinde de değişikliklerin yaşanmasına neden oluyor.
 
Dün akşam Star TV dizisi Babil ve atv dizisi Hercai yeni bölümleriyleekrana gelmedi. Kanal D dizisi Arka Sokaklar ise stok bölümlerinin bulunması nedeniyle çekimlerine ara vermesine rağmen yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi önümüzdeki hafta da yeni bölümüyle ekranda olacak.
 
Dizilerin yayına ara vermesiyle de, zaten dizileri sık sık geride bırakan ya da hemen arkasında yer alan Fox Ana Haber 3 kategoride de liderlik koltuğuna oturdu.
 
Fatih Portakal ile Fox Ana Haber; Total'de; 12,90 reytingle, Ab grubunda 13,03 reyingle, Abc1 grubunda ise 14,68 reytingle birinci oldu.
 
Arka Sokaklar dizisi ise; Total'de 10,69 reytingle ikinci, Ab grubunda 5,82 reytingle dördüncü, Abc1 grubunda 7,50 reytingle üçüncü oldu.
 
tv 8'de izleyici ile buluşan 'Survivor Ünlüler- Gönüllüler' yarışması, Total'de 7,39 reytingle üçüncü, Ab grubunda 5,98 reyingle yine üçüncü, Abc1 grubunda da 7,90 reytingle ikinci oldu.
 
Show TV'de ekrana gelen 'Güldür Güldür Show' programı ise, Total'de; 5,92 reytingle altıncı, Ab grubunda 6,97 reytingle ikinci, Abc1 grubunda 6,74 reytingle dördüncü oldu.
 
TRT 1 dizisi Payitaht Abdülhamid'de çekimlerine ara verdi ancak stok bölümleriyle ekrana gelmeye devem ediyor.
 
Dizi, dün akşam Total'de 4,23 reytingle onsekizinci, AB grubunda 5,16 reytingle beşinci, Abc1 grubunda 5,57 reytingle yine beşinci sırada yer aldı.
 
atv'de de dün akşam Kardeş Payı dizisi tekrar bölümleriyle ekrana geldi. Kardeş Payı, Total'de; 5,72 reyting alarak yedinci, AB grubunda 4,85 reytingle altıncı, Abc1 grubunda 5,36 reytingle yine altıncı oldu.
 
Star TV'de ekrana gelen ve TV'de ilk kez izleyici ile buluşan sinema filmi 'Hedefim Sensin' ise, Total'de; 4,42 reytingle onaltıncı, Ab grubunda 4,73 reytingle yedinci, Abc1 grubunda ise 4,99 reytingle sekizinci oldu. 
twitter takip