Charlize Theron başrolde! Netflix yeni filminden ilk detayları paylaştı!

Charlize+Theron+ba%C5%9Frolde%21;+Netflix+yeni+filminden+ilk+detaylar%C4%B1+payla%C5%9Ft%C4%B1%21;
ABONE OL

Netflix'in başrolünde Charlize Theron'un yer aldığı ve Temmuz ayında yayınlanacağı yeni filminin detaylarını paylaştı.

Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalanların hikayesini anlatan 'The Old Guard' filmi 10 Temmuz 2020 Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayına girecek. 
 
Gina Prince-Bythewood'un yönettiği, Greg Rucka'un senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda da Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor. 
 
Film, Greg Rucka ve Leanardo Fernandez’in çok sevilen çizgi roman serisinden uyarlandı.
 
 
Yapımcılığını David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, AJ Dix, Beth Kono, Marc Evans ve başrol oyuncularından Charlize Theron'un yaptığı filmin konusu da şöyle:
 
Andy (Charlize Theron) isimli bir savaşçı önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, sebebini bilmedikleri bir ölümsüzlüğe sahiptir. Yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi veren ekip, acil bir görev için çağrıldığında bir anda ifşa olur.
 
Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır.
 
Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini verecek.
 
Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLAR ALTINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir öyküye sahiplik ediyor.
 
 
twitter takip