Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

Cansu+Dere,+Sadakatsiz+dizisinden+ayr%C4%B1l%C4%B1yor+mu?
ABONE OL

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz'de kulislere bomba bir iddia düştü. Sosyal medyada yer alan iddiaya göre Cansu Dere'nin diziden ayrılıp yerine Serenay Sarıkaya'nın geleceği belirtildi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddia sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girerken, dizide Cansu Dere'nin hayranlarını üzdü.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz dizisinde yen gelişmeler yaşanmaya başladı. Dizide bir anda ortadan kaybolan Melis Sezen'in senaryo gereği kadrodan ayrılacağı konuşulurken seyircileri ters köşe yapacak yeni bir iddia ortaya atıldı.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Uçan Karga isimli bir sosyal medya hesabının iddiasına göre Cansu Dere, 3 bölüm sonra Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor. Veda eden Cansu Dere'nin yerine ise Serenay Sarıkaya geleceği ve başrolde yer alacağı söylendi. Cansu Dere'nin bu vedası ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "1 Nisan şakası" olarak yorumlandı.

Konu hakkında yapım şirketinden ve Cansu Dere'den henüz bir açıklama gelmedi.

 

twitter takip