Burcu Biricik'in yeni dizisi belli oldu! Hangi projede yer alacak?

Burcu+Biricik%E2%80%99in+yeni+dizisi+belli+oldu%21;+Hangi+projede+yer+alacak?+
ABONE OL

Son olarak 'Kuzgun' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik, yeni dizisi için hazırlıklara başladı.

Son günlerde 'Şimdiki Aklım Olsaydı' adlı dizinin senaryosunda yer alan eşcinsel karakterler nedeniyle iptal edilmesinin ardından yaşanan polemikler ve Türkiye'den çekilme iddiasıyla gündemde olan dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix yeni dizisini duyurdu.
 
Türkiye'deki dizi yapımlarını durdurmayacağını söyleyen Netflix, başrolünde ünlü oyuncu Burcu Biricik'in yer alacağı 'Fatma' dizisinin hazırlıklarının başladığını açıkladı.
 
 
 
 
Burcu Biricik ise yeni dizisi ile ilgihi heyecanını "İçim kıpır kıpır heyecandan. Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma’yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum" sözleriyle paylaştı.
 
Başak Abacıgil tarafından hayata geçirilen Fatma, yeni ve genç yetenek Özgür Önürme tarafından kaleme alındı.
 
Netflix, Türkiye'deki dizi çekimlerini durdurma iddiaları ile ilgili de; "Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" açıklamasını yapmıştı.
 
Fatma dizisinin konusu da şöyle:
 
Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler.
 
Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir.
 
Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar. 
 
twitter takip