Bu akşam ekrana veda edecek olan 'Kızım' dizisi oyuncularından veda mesajları!

Bu+ak%C5%9Fam+ekrana+veda+edecek+olan+%E2%80%99K%C4%B1z%C4%B1m%E2%80%99+dizisi+oyuncular%C4%B1ndan+veda+mesajlar%C4%B1%21;
ABONE OL

tv8'in final yapacak olan dizisi Kızım'ın oyuncuları yayınladıkları mesajlarla izleyicilerine veda etti.

tv8’in prime-time’da dizi yayınlama projesinin ilk önemli atağı olan MedYapım imzalı ‘Kızım’ dizisi bu akşam yayınlanacak olan 34. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal gibi oyuncular bulunan ve tatlı bir baba-kız hikayesini anlatan dizi için final zamanı geldi.

Dizinin son sahnelerinin çekimlerinden fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan oyuncular da hem diziye hem de izleyicilere veda etti.

Dizide Demir karakterini canlandıran başrol oyuncusu Buğra Gülsoy "Böylesi ‘özel’ bir işin içinde yer almak çok keyifliydi. Yeni hikayelerde yeni karakterlerde buluşmak üzere.. Hoşçakal #Kızım" notuyla veda paylaşımı yaptı.

Dizide Candan karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu ise veda paylaşımında "Bu akşam son kez buluşuyoruz İlk set günü daha dün gibi..Biz sevginin ve aile olmanın her şeyin üstesinden gelebileceğini anlattık bu yolculukta..Enerjisi kalbi güzel, yetenekli bir ekiple çalışabildiğim için çok şanslıyım..Emeklerinize sağlık..@medyapimresmi ailesine ve bizi 34 bölüm boyunca her cuma evlerine konuk eden sizlere sonsuz teşekkürler. Desteğiniz bizim için çok değerli..?? #kızım" ifadelerine yer verdi.

Dizide Cemal karakterine hayat veren Serhat Teoman da veda mesajında "Bizler bu şahane insanlarla birlikte bir hikayenin daha sonuna geldik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hoşçakal #kızım" ifadelerini kullandı.

Dizinin çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız da İnstagram'ın hikaye bölümünden sette çekilen kareleri paylaşarak diziye veda etti.  

twitter takip