Blu TV'de üst düzey atama! Orijinal İçerikler Direktörü hangi isim oldu?

Blu+TV%E2%80%99de+%C3%BCst+d%C3%BCzey+atama%21;+Orijinal+%C4%B0%C3%A7erikler+Direkt%C3%B6r%C3%BC+hangi+isim+oldu?
ABONE OL

Televizyon dünyasının deneyimli ismi, Blu TV'nin Orijinal İçerikler Direktörü oldu.

1 Kadın 1 Erkek, Krem, Kiralık Aşk gibi çok başarılı dizilerin yapımcısı olarak tanınan Müge Turalı, Doğan Medya Grubu bünyesinde yer alan Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV’nin yeni Orijinal İçerikler Direktörü oldu. Turalı, özel yapımlardan ve BluTV dramalar stratejisinden sorumlu olarak çalışmaya başladı.

Turalı, daha önce D Productions'da Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

Deneyimli televizyoncu, D Productions’da genel müdürlük görevi devam ederken BluTV özel yapımı Berkun Oya imzalı ‘Masum’ ve Türkiye’nin ilk dijital korku dizisi ‘Sahipli’nin yapımcılığını üstlenmişti. Kariyerinde program, proje tasarımı ve yönetmenlik geçmişi de bulunan deneyimli yönetici, aynı zamanda ‘1 Kadın 1 Erkek’, ‘Kiralık Aşk’, ‘Adı Efsane’ ve ‘Tatlı İntikam’ gibi ses getiren dizilerin de yapımcılığını üstlendi.

MÜGE TURALI KİMDİR?

Müge Turalı, 1960 yılında İstanbul’ da doğdu. Marmara Üniversitesi  İletişim Fakültesi  Radyo TV bölümünden mezun oldu. İş hayatına reklam sektörü ile başladı. Merkez Ajans ve Birleşik Reklamcılar gibi ajanslarda çeşitli görevler üstlendi. 1991 senesinde TV sektörüne geçti. Star TV, Satel, Kanal D gibi kanallarda yöneticilik ve yönetmenlik yaptı. Med Yapım, Alo Bilgi gibi prodüksiyon şirketlerinde genel yönetmenlik; Doğan Radyolar Grubu, Ful Medya gibi şirketlerde reklam grup başkanlığı ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Meslek hayatında birçok programın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. 2003 yılında kurduğu kendi şirketinde çeşitli TV programları ve dramalar yaptı. Bunların arasında 1 Kadın 1 Erkek, Krem ve Kiralık Aşk dizileri bulunmaktadır.

Turalı 2015 yılının Kasım ayından bu yana D Productions'da Genel Müdür olarak görev yapıyor.

twitter takip