Bir Annenin Günahı dizisinin erkek başrolü belli oldu! 9 sene sonra tekrar birlikte oynayacaklar!

Bir+Annenin+G%C3%BCnah%C4%B1+dizisinin+erkek+ba%C5%9Frol%C3%BC+belli+oldu%21;+9+sene+sonra+tekrar+birlikte+oynayacaklar%21;
ABONE OL

Fox TV'nin başrol kadın oyuncusunun Özge Özberk olduğu Limon Film imzalı imzalı 'Bir Annenin Günahı' adlı yenş dizisinin erkek başrol oyuncusu da Mehmet Aslantuğ oldu.  Özge Özberk ve Mehmet Aslantuğ, Filipinler'den yayınlanan ve büyük başarı elde eden A Mother’s Guilt'ten uyarlanan dizide başrolü paylaşacaklar. http://www.medyakoridoru.com/fox-tvden-yeni-dizi-geliyor-basrol-oyuncusu-belli-oldu/ Özge Özberk'in Suna karakterini canlandıracağı dizide; Mehmet Aslantuğ ise Sadri karakterine hayat verecek ve farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un yaptığı 'Bir Annenin Günahı' dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yüksel Aksu ile Filiz Gülmez Pakman oturuyor. Öte yandan; 'Bir Annenin Günahı' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk daha önce de partner olarak birlikte rol almışlardı. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan 'Canım Babam' dizisinde de başrol oynamışlardı. 9 sene sonra tekrar bir arada oynayacak olan oyuncuların hayranları da bu ayrıntıyı kaçırmadı.

 

twitter takip