Babil dizisinden Şule Çet ve Ceren Özdemir'e gönderme yapan sahne...

ABONE OL

Star TV dizisi Babil'de Ceren Özdemir ve Şule Çet'in öldürülmesine gönderme yapılan sahneler dikkat çekti.

 
Star TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Babil'in dün akşam ekrana gelen 10. bölümünde; Ayşe karakterinin öldürülen kadınlara gönderme yaptığı sahne sosyal medyada gündem oldu.
 
Ayşe, evden kaçan kardeşi için endişelenirken kendisini sakinleştirmek isteyen amiri komser Sedat'a söylediği "Kadınları plazaların tepesinden atıyorlar. Kadınları evlerinin önünde bıçaklıyorlar. Ya bağırıyorsa ben sesini duymuyorsam" sözleriyle Şule Çet ve Ceren Özdemir'in öldürülmesine gönderme yaptı.
 
Senaryosunda toplumsal konulardaki önemli detaylara yer vermesiyle dikkat çeken Babil dizisi bu sahne ile de, kadın cinayetleri ve bu konuda yeterince gösterilmeyen hassasiyete parmak basmış oldu.
 
Bu sahne sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Ayşe'nin replikleriyle yapılan gönderme de takdir topladı.
 
CUMA AKŞAMININ EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU!
 
Öte yandan; Babil dizisi dün akşamki bölümüyle AB grubu ve Abc1 grubunda en çok izlenen dizi oldu.
 
Babil dizisi Total'de istediğini sonucu alamayıp düşüşe devam etse de, Ab ve Abc1 gruplarındaki iddiasını devam ettiriyor. Dizi, Total'de; 4,32 reytingle onbeşinci, Ab grubunda 7,83 reytingle ikinci, Abc1 grubunda 7,04 reytingle üçüncü oldu.
 
Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Total'de 12,41 reyting, AB grubunda 13,23 reyting, Abc1 grubunda ise 14,39 reyting alarak 3 kategoride de lider oldu.
 
atv dizisi Hercai ise, Total'de; 8,03 reytingle ikinci, Ab grubunda 4,05 reytingle sekizinci, Abc1 grubunda 5,51 reytingle altıncı oldu.
 
tv8 yarışması Survivor ise, Total'de; 7,40 reytingle dördüncü, Ab grubunda 6,06 reytingle üçüncü, Abc1 grubunda 8,03 reytingle ikinci oldu. 
 
 
twitter takip