Ayasofya tartışmaları zirveye taşıdı! Halk TV haber kanallarını yine geride bıraktı!

Ayasofya+tart%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1+zirveye+ta%C5%9F%C4%B1d%C4%B1%21;+Halk+TV+haber+kanallar%C4%B1n%C4%B1+yine+geride+b%C4%B1rakt%C4%B1%21;
ABONE OL

Halk TV ekranlarında yayınlanan 'Şimdiki Zaman- Siyaset' programı dün haber kanalları içinde en çok izlenen program oldu.

Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman, salı gecesi reyting ölçümünde yine 1. oldu. İzleyici, Ayasofya tartışmasını Halk TV'den takip etti.
 
Halk TV'de yayımlanan Şimdiki Zaman - Siyaset programı Salı kşamı reyting ölçümlerinde tüm haber kanallarını yine geride bıraktı.
 
Program, AB ve Total izleyici grubunda gecenin en çok izlenen programı oldu.
 
Gürkan Hacır'ın sunduğu, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadaş'ın daimi konuk olduğu Şimdiki Zaman - Siyaset programı, Halk TV'yi zirveye taşımaya devam ediyor.
 
Dün geceki programda Dr. Serdar Savaş, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı ve CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek de yer aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise MHP'nin saldırısı sonrası yayına bağlanarak mecliste yaşananları anlattı.
 
Programda dönemin AKP'li Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın Ayasofya tartışmalarına ilişkin görüşlerine canlı bağlantı ile yer verildi. Günay'ın katıldığı bölümler de en çok izlenen saat dilimleri içinde yer aldı.
 
Öte yandan dün geceki programda, YKS, koronavirüs süreci, Kadıköy'e yapılmak istenen AVM ile CHP'ye yönelik saldırı da ayrıntılı olarak yer aldı.
 
 
twitter takip