atv dizisi reyting kurbanı oldu!

atv+dizisi+reyting+kurban%C4%B1+oldu%21;
ABONE OL

Ekran macerası sona eren diziler kervanına bir yapım daha ekleniyor. ATV’nin bir dizisinden daha hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen dizinin final tarihi de belli oldu.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan diziden final kararı geldi. Atv, Süreç Film imzalı dizisi Sevmek Zamanı'nın ardından bir dizisi için daha final kararı aldı.

İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölümü ile 23 Haziran'da ekranlara gelmişti.

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün kaleme aldığı İçimizdeki Ateş Fabrika Yapım imzası taşıyan diziden kötü haber geldi.

Tv100'de yer alan habere göre Fabrika Yapım – Öner Arslanel’in imza attığı İçimizdeki Ateş dizisi için de erken final kararı alındı.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı dizinin 5. veya 6. bölümde final yapması bekleniyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ KONUSU NE?

Hukuk fakültesinden mezun olmuş genç avukat adayları Mert, Bahar, Hale ve Ege zorlu elemelerden geçerek Ünlü Avukat Doğan Yener ve eşi Tülin Tan'ın yanında staja başlarlar.

Staj süresince beladan uzak kalmaları gerekmektedir.

Dizi, Doğan ve Tülin'in yol göstericiliği ile hedeflerine ulaşabilme serüvenlerini ve bu yolda neler kazanıp nelerden vazgeçeceklerini konu alıyordu.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ OYUNCULARI KİMLER?

Atakan Hoşgören

İpek Filiz Yazıcı

Burak Sevinç

Ceren Benderlioğlu

Gizem Arıkan

Demirhan Demircioğlu

Hazım Körmükçü

 

twitter takip