Aşk-ı Memnu bir kez daha izleyiciyle buluşuyor!

A%C5%9Fk-%C4%B1+Memnu+bir+kez+daha+izleyiciyle+bulu%C5%9Fuyor%21;
ABONE OL

Kanal D'nin 2008-2010 sezonunda ekranlara getirdiği ve bir fenomene dönüşen dizisi 'Aşk-ı Memnu' bir kez daha ekranlara geliyor. Tekrarları sık sık yayınlanan dizi bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D'nin 2008-2010 sezonunda ekranlara getirdiği ve bir fenomene dönüşen dizisi 'Aşk-ı Memnu' bir kez daha ekranlara geliyor.  Tekrarları sık sık yayınlanan dizi bir kez daha izleyici karşısına çıkacak. 

Kadrosunda; Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre gibi isimlerin yer aldığı 'Aşk-ı Memnu' 10 Haziran Pazartesi gününden itibaren Kanal D'de yeniden izleyici ile buluşacak.

Türk dizi tarihinin efsaneleri arasına giren dizi, final yapmasının üstünden 9 sene geçmesine rağmen hala ilgiyle izleniyor. YouTube'a bölümlerinin yeniden yüklenmesiyle son günlerde sosyal medyada da fenomen olan ve sahneleri hala çok izlenip, yorum yapılan dizinin gördüğü bu ilgi nedeniyle tekrarları sık sık Kanal D ya da teve2 kanalında veriliyor.

Dizi tekrarları verildiği bu zamanlarda bile final bölümü yayınlanırken ya da final yaptığı 24 Haziran günü geldiğinde Twitter'da TT(Trend Topic) listesine giriyor. Hem dizi hem de dizinin intihar eden baş karakteri 'Bihter Ziyagil' anılıyor.

Dizinin yıllardır bitmeyen bir ilgiyle bu kadar sıkı takip edilmesinde etkenler olarak da; ilk olarak sahip olduğu heyecanlı ve derin hikaye, Halit Ziya Uşaklıgil'in uyarlandığı romanının temasını, karakterlerin ruhunu ekrana çok doğru yansıtması, karakterlerin iç çatışmalarını, yolculuğunu ve hikayesini derin bir şekilde anlatması, başarılı oyunculukları, sahneye duyguyu bir kat daha katan müzikleri gösteriliyor.

Unutulmayan diziler arasında ilk sıralarda bulunan Aşk-ı Memnu'nun bu başarısı da az sayıda diziye nasip olduğu için izleyici bu diziye daha da çok sahip çıkıyor.  

twitter takip