Arka Sokaklar'ın çekimleri başlaması tepki çekti: 'Bir dizi için değer miydi...'

Arka+Sokaklar%E2%80%99%C4%B1n+%C3%A7ekimleri+ba%C5%9Flamas%C4%B1+tepki+%C3%A7ekti:+%E2%80%99Bir+dizi+i%C3%A7in+de%C4%9Fer+miydi...%E2%80%99
ABONE OL

Arka Sokaklar dizisi koronavirüs salgını riski nedeniyle ara verdiği çekimlerine başrol oyuncusu Zafer Ergin ve yönetmen Orhan Oğuz olmadan başladı. Dizinin salgın riskine rağmen çekimlerine başlaması ise tepki çekti.

Kanal D'nin 14 senedir ekranlarda olan Erler Film imzalı dizisi 'Arka Sokaklar' dizisi koronavirüs saşgını nedeniyle ara verdikleri çekimlere başlıyor.
 
Dizinin çekimlerine birçok dizi seti gibi geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını için alınan tedbirler nedeniyle ara verilmişti.
Dizi bu arada stok bölümleri olduğu için izleyici ile buluşmaya devam etmişti.
 
Stok bölümler bitince de, yeni bölüm çekimlerine başlanması kararlaştırıldı. Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Ancak; 65 yaş üstüne getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle dizinin 72 yaşındaki yönetmeni Orhan Oğuz yeni bölüm çekimlerinde olamayacak.
 
Dizinin önemli karakterinden Rıza Baba'ya hayat veren Zafer Ergin de, 77 yaşında olmasından dolayı yeni bölümlerde yer alamayacak.
 
Öte yandan; koronavirüs salgını riski hala devam ediyorken dizinin çekimlerine başlanması da tepki çekti.
 
Dizinin çekimlerinin başladığını duyulmasının ardından izleyiciler, setlerin kalabalık ve insanların iç içe çalıştığı ortamlar olduğunu bir kez daha hatırlatarak, "Sırf para kazanmaya devam etmek için insanların sağlığını riske atıyorsunuz. Değer mi bir dizi için buna" gibi yorumlarla ekibin bu kararını eleştirdi.
 
Arka Sokaklar'ın ardından atv'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi de ara verdiği çekimlere başladı. 
twitter takip