Alev Alev dizisi başlıyor! Peki dizide kim hangi karakteri canlandırıyor?

ABONE OL

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

1 / 7

Alev Alev dizisinde Cemre adlı kadının büyük aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden bıktığı için küçük kızıyla birlikte bu hayattan kurtulmaya çalışması işlenmektedir. Dizideki bir diğer kadın Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Peki ama Alev Alev dizisinin oyuncuları kim?

2 / 7

Alev Alev Cemre (Demet Evgar) kimdir? Alev Alev dizisinde Cemre karakteri sıklıkla konuşulacaktır. Cemre aşık olduğu adamla evlenmiştir fakat evliliğinde sürekli şiddet görmektedir. Kızıyla birlikte bu evlilikten kurtulmak istemektedir. Alev Alev Cemre karakterini Demet Evgar oynayacaktır. Demet Evgar Kimdir? Demet Evgar, 19 Mayısıs 1980'de Manisa'da doğdu. 17 yaşında oyunculuğa başladı. 1,62 boyu ve 53 kg’dır. İstanbul Üniversitesi Ulusal Müzik Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok dizi, film ve oyunda rol aldı. Ayrıca tiyatroda sahne alırken birçok eser de yazdı. İlk televizyon deneyimi 2000 yılında "Yedi Numara" dizisiyle kazandı. Demet Evgar’ın Rol Aldığı Diziler 2020 – Alev Alev (Cemre) 2018 – Avlu (Deniz) 2009 – Bir Kadın Bir Erkek 2006 – Erkekler Ağlamaz 2005 – Emret Komutanım 2004 – Bütün Çocuklarım 2003 – Çınaraltı 2003 – Yuvam Yıkılmasın 2002 – Aslı İle Kerem 2002 – Tatlı Hayat 2001 – Tatlı Hayat (Defne) 2000 - Yedi Numara

3 / 7

Alev Alev Çelebi Karabeyli (Cem Bender) kimdir? 1965 doğumlu başarılı oyuncu Cem Bender Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.1990 yılında sinema ile tanışmış ve Berdel sinema filminde Mahmut karakterini canlandırmıştır. cem Bender Gülperi Dizisinin kadroduna dahil olmuştur. Dizide Seyit karakterini canlandırmaktadır. Daha sonra.. Gülperi,Kurt Seyit ve Şura ,Güldünya, Sultan Makamı, Arapsaçı, Seher Vakti, Esir Kalpler, Rüya Gibi, Saklı Yüzler, Kara Yılan, Güz Sancısı, Güldünya, Labirent, Muhteşem Yüzyıl, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Sessiz, Çıplak Gerçek, Senin Hikayen ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

4 / 7

Alev Alev Rüya (Dilan Çiçek Deniz) kimdir? Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. 1.78 boyunda ve 60 kilogramdır. Lise dönemlerinden itibaren tiyatro oyunculuğu dersleri almaya başlamıştır. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okuduğu sırada karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2015 yılında yer almış olduğu Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yaşamıştır. Ayrıca 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Dilan Çiçek Deniz Yer Aldığı Diziler 2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Ebru) 2015 – Güneşin Kızları (Elif) 2016-2017 – Bodrum Masalı (Su Ergüven) 2017-2019 – Çukur (Sena Koçovalı) 2020 – Alev Alev (Rüya)

5 / 7

Alev Alev Ömer (Cihangir Ceyhan) kimdir? Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Elazığ'lıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Cihangir Ceyhan, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisinde Azer karakterine hayat vermektedir. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

6 / 7

Alev Alev Çiçek (Hazar Ergüçlü) kimdir? Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta doğmuştur. Aslen Kıbrıs'lı olan Hazar Ergüçlü Lefkoşa Türk Belediyesi'nde uzun süre gençlere yönelik çalışmalar yürütmüştür. Derviş Zaim'in Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ile profesyonel oyunculuğa adım atan Ergüçlü, 2011 yılında yayınlanan Kuzey Güney dizisindeki Simay karakteri ile popüler olmuştur. Hazar Ergüçlü Eylül karakterini canlandırdığı Medcezir dizisi ile televizyon kariyerine devam etmiş, Star TV'de yayınlanan Analar ve Anneler dizisinde Kader karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu karakteri ile başrol oynayan oyuncu Hayat Sırları dizisinde Seher Kuzgun karakterine ve Dudullu Postası dizisinde de Melis karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında başlayan dijital platform yapımı olan Hakan: Muhafız dizisinde Zeynep karakteri ile başrol oynayan Hazar Ergüçlü şimdilerde ise Alev Alev dizisi ile yeniden gündeme gelmiştir. 5 kasım perşembe akşamı başlayacak Alev Alev dizisinde Çiçek karakterini canlandıracak olan Hazar Ergüçlü'nün performansı şimdiden merak ediliyor. Birçok televizyon dizisinde rol olan oyuncu Benim Dünyam, Açlığa Doymak ve Gölgeler ve Suretler filmlerinde de rol almıştır.

7 / 7

Alev Alev İskender (Berker Güven) kimdir? Berker Güven 2 Eylül 1994 İzmir doğumludur. 2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaştı. Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim rolüyle yer aldı. 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü almıştır. Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde “Yılın En İyi Drama Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

twitter takip