Afişi de izleyici ile buluştu! Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başladı!

Afi%C5%9Fi+de+izleyici+ile+bulu%C5%9Ftu%21;+Sen+%C3%87al+Kap%C4%B1m%C4%B1+dizisi+i%C3%A7in+geri+say%C4%B1m+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;
ABONE OL

Önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak olan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin afişi ve yeni tanıtımı yayınlandı.

Fox TV'nin 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayacak olan MF Yapım imzalı 'Sen Çal Kapımı' dizisinin afişi de yayınlandı.
 
Yaşanan yönetmen değişikliği nedeniyle ilk bölüm tarihi de güncellenen dizi önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak. Dizinin ilk bölümünü Yusuf Pirhasan yönetecek. Sonraki bölümler ise Altan Dönmez'e emanet olacak.
 
Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca; Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimlerde yer alıyor.
 
Dizinin konusu da şöyle:
 
Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.
 
Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. 
 
twitter takip