'Acun Ilıcalı'nın kuracağı dijital platform, Cem Yılmaz'a özel film yaptıracak' iddiası!

%E2%80%99Acun+Il%C4%B1cal%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1n+kuraca%C4%9F%C4%B1+dijital+platform,+Cem+Y%C4%B1lmaz%E2%80%99a+%C3%B6zel+film+yapt%C4%B1racak%E2%80%99+iddias%C4%B1%21;
ABONE OL

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip olmak için hazırlıklara başlamıştı. Yeni bir dijital platform kurmak için kolları sıvayan Acun'un projesinin detayları ortaya çıktı.

Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre; Acun'a yakın kaynaklar, proje için kolların sıvandığını ve yazılım altyapısının kurulmaya başlandığını belirtiyor. Kaynaklar, kurulacak dijital TV platformunun Netflix ve BluTV'den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını belirtti. Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizi ve filmlerin de yapılacağını belirtti.

CEM YILMAZ DETAYI

Kaynaklar, platformun Cem Yılmaz'a özel orijinal film yaptıracağını belirtti. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan oluşan 3 Adam da platforma özel orijinal film yapacaklarını belirtti.

BÜTÇE HENÜZ BELLİ DEĞİL

Platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenilirken, kaynaklar "Sürecin nasıl ilerleyeceği kararlaştırıldıktan sonra bütçe konusu da netleşecek," diyor. 

 

twitter takip