Açıklama geldi! Fikret Kuşkan Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümlerinde neden yer almayacak?

A%C3%A7%C4%B1klama+geldi%21;+Fikret+Ku%C5%9Fkan+Zalim+%C4%B0stanbul+dizisinin+yeni+b%C3%B6l%C3%BCmlerinde+neden+yer+almayacak?
ABONE OL

Çekimlerine yeniden başlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde Fikret Kuşkan belirsizliği çözüldü. Kuşkan, dizinin yeni bölümlerinde yer almayacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Avşar Film imzalı 'Zalim İstanbul' dizisinin başrol oyuncularından Fikret Kuşkan çekimlerine yeniden başlanan projeye devam etmeyeceğini açıkladı.
 
'Zalim İstanbul' dizisi koronavirüse bağlı covid-19 salgını nedeniyle diğer dizi setleri gibi çekimlerini durdurmuştu. Salgının azalma sürecine girmesiyle birlikte de, ekip geçtiğimiz günlerde yeniden toplanmış ve yeni bölüm çekimlerine başlamıştı.
 
Hakkında final söylentileri de dolaşan dizide 'Agah Karaçay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Fikret Kuşkan ise çekimlere katılmamasıyla gündeme gelmişti.
 
Diziye devam edip etmeyeceği merak edilen Fikret Kuşkan'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Kuşkan, pandemi sürecinde hayati riskli gruba girmesine neden olacak kronik hastalıkları olduğunu ve doktorlarının bu konuda kendisine kesin talimatı olduğunu ifade etti.
 
Ünlü oyuncu bu nedenle diziye devam etmeyeceiğini açıkladı. 
 
"Bu zorunda olmadan alınacak bir karar değil" diyen Fikret Kuşkan, geçindirmesi gereken bir ailesi ve hayatı olmasına rağmen önceliğinin hayatta kalmak olduğunu ifade etti.
 
 
twitter takip