7 Kasım Masterchef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?

7+Kas%C4%B1m+Masterchef+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+kim,+hangi+tak%C4%B1m+kazand%C4%B1?+
ABONE OL

Masterchef Türkiye'nin 7 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

Hadımköy'de çikolata fabrikasına konuk olan yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyi çikolatalı tatlıyı yapmaya çalışarak kıyasıya mücadele verdi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybederken, eleme potasına giren isim oy çokluğu ile Barbaros oldu. Dokunulmazlık oyununda Eray'ın Barbaros'tan pompa istemesiyle başlayan sert tartışma MasterChef son bölümüne damga vurdu. 

Masterchef eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te potaya giren Furkan'ın ardından, ikinci eleme adayı kırmızı takımda yapılan oylamanın ardından oy çokluğu ile Barbaros olarak seçildi. Gergin oylamada Ebru ve Barbaros arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Diğer yandan dokunulmazlık oyunu sırasında Eray ve Barbaros arasında da tansiyon yükseldi. Takımlar yemek yaptığı sırada pompası kırılan Eray Barbaros'tan ödünç olarak pompa istedi. Ağzı ile şişirmesini söyleyen Barbaros, Eray'a "Git başımdan. Ağzınla şişir şunu. Başımızda geziyorsun." dedi. Barbaros'un tepkisi üzerine yarışmacılar şaşkınlık yaşadı.

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar Hadımköy'de bulunan çikolata fabrikasına konuk oldu. Şefler yarışmacılardan çikolatalı tatlılardan oluşan 5 farklı tabak hazırlamasını istedi.

Sürenin ardından fabrika çalışanları tatlıların tadına baktı ve şefler oylamaları açıkladı Çikolatalı tatlıları en iyi şekilde misafirlere servis ederek dokunulmazlığı alan takım 23-12'lik skorla mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazık oyunu için yeniden mutfağa girdi.

Bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan ana ürün olarak kestane olan yaratıcı bir yemek yapılması istendi.

Verilen süre sonrası şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve gecenin bireysel dokunulmazlığını kazanan ismi kaptan Serhat oldu. Serhat böylece eleme potasına girmekten kurtularak kendisini garanti altına aldı.

twitter takip