6 senedir uzaktı...Özgü Namal yeniden setlere dönüyor!

6+senedir+uzakt%C4%B1...%C3%96zg%C3%BC+Namal+yeniden+setlere+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Oyunculuğa uzun süre ara veren Özgü Namal'ın 6 sene sonra setlere döneceği projeler koronavirüs engeline takıldı.

Son olarak 2013-2014 sezonunda ekranlara gelen Merhamet adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Özgü Namal ekranlara dönüyor. 
6 senedir oyunculuğa ara veren Özgü Namal bu arada nefes terapisti Serdar Oral ile olan ilişkisinden iki çocuk sahibi olmuş ve çocuklarını kendisi bütütmek için gelen teklifleri geri çevirmişti.
 
İstanbul'u da terk eden oyuncu Muğla'da bir köy evi yaptırarak orada yaşamaya başlamıştı. Özgü Namal evinin bahçesinde sebze yetiştirmeye başlamış ve evinin şöminesi için odun kırarken görüntülenmişti.
 
Köy halkı da Özgü Namal'ın 2009-2011 seneleri arasında rol aldığı fenomen dizi "Hanımın Çiftliği"ne gönderme yaparak ünlü oyuncunun evine bu ismi takmışlardı.
 
Uzun zamandır köyde doğal bir yaşam süren Özgü Namal 5 yaşına giren oğlu Nefes'in eğitimi için İstanbul'a döndü. Bu arada kendisine gelen dizi ve film tekliflerini de değerlendiren Özgü Namal bir dizi ve sinema filmine evet demişti.
 
Ancak tüm dünya gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle alınan karantina kararı nedeniyle tüm setler gibi bu dizi ve filmin setleri de ertelendi.
 
Bölüm başı en çok ücret alan oyunculardan birisi olan Namal’a teklif edilen ücretin sinema filmi için 800 bin TL, dizi için bölüm başına 80 bin TL olduğu konuşuluyor.
 
twitter takip