19 Ekim Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda puan durumu ne?

19+Ekim+Doya+Doya+Moda+birincisi+kim+oldu?+Doya+Doya+Moda+puan+durumu+ne?
ABONE OL

19 Ekim 2020 Doya Doya Moda'da en yüksek puanı kim aldı, bugünkü puan durumu ne?

TV8'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 19 Ekim Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yine kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Kilolu ve büyük beden sahip 7 yarışmacının tarzını konuşturmak ve moda zevkini ispatlamak için jüri karşısında ter döküyor. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar Bugünün konsepti  ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. Peki 19 Ekim Pazartesi günü en yüksek puanı almak için birbirleriyle mücadele eden yarışmacılardan hangisi bugüne damga vurdu? 

19 Ekim Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

Her gün farklı konseptle yarışan 19 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 19 puan Cuma günleri ise 20 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda programında 19 Ekim Pazartesi gününün birincisi yapılan puanlama sonrasında 20 puan alan Tuğçe oldu.

Bugünkü puan durumu ne?

Tuğçe: 20

Rümeysa: 15

Sabiha: 12

Dilara: 9

Birben: 9

Rabia: 7

Özde: 4

twitter takip