'15 yıllık dizi demek böyle bitecekmiş' Arka Sokaklar'daki bekçi sahnesi olay oldu!

%E2%80%9915+y%C4%B1ll%C4%B1k+dizi+demek+b%C3%B6yle+bitecekmi%C5%9F%E2%80%99+Arka+Sokaklar%E2%80%99daki+bek%C3%A7i+sahnesi+olay+oldu%21;
ABONE OL

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinin geçen Cuma akşamı yayınlanan bölümünde yer alan bekçi sahnesi gündem yarattı. Kamuoyunun gündemindeki konulara senaryosunda sık sık yer veren dizide bu sefer de bekçi göndermesi yapıldı. Bekçilere geniş yetkiler verilmesi geçtiğimiz haftalarda oldukça gündem olmuş ve destekleyenler olduğu kadar karşı çıkıp tepki gösteren ve sokakta rahatça dolaşmayı engelleyeceğini söyleyerek insanlarda tedirginlik yaratacağını söyleyenler de olmuştu. Arka Sokaklar'ın geçen Cuma akşamı ekrana gelen 542. bölümünde ise; senaryo gereği sevgili rolünde olan polis memuru karakterleri Arda ve Şükran ıssız bir yerde arabanın içinde oturup sohbet ederken yanlarına iki bekçi geliyor. Bekçiler, Arda'ya "Ne yapıyorsunuz burada. Burası otopark değil. Her yere arabanı park edemezsin. Gel bakalım aslanım şöyle. kimliğini göster kimliğini" gibi replikler kullanıyor. Arda ise önce "Bunlar da yeni çıktı" diyerek tepki gösteriyor sonrasında ise "Hayırdır suç unsuru mu gördün", "Sanane. Ne hakkın var insanları rahatsız etmeye. Özel hayata neden karışıyorsunuz. Şurada oturmuş muhabbet ediyoruz" diyerek polis kimliğini gösteriyor.

async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> Bu sahne sosyal medya geniş yankı uyandırırken bazı kullanıcılar devlet görevlisi olan bekçilerin küçük düşürüldüğünü ve karalandığını söyleyerek tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise; bekçilere verilen geniş yetkiler ile suç unsuru taşımayan vatandaşların da sadece gece geç vakitlerde sokakta olduğu için zan altında kalacağını ve bekçilerin buna müdahale etme hakkı olmadığını belirterek sahneyi haklı buldu. Bazı kullanıcılar ise 14 senedir yayında olan ve "Ömür biter bu dizi bitmez" yorumları yapılan dizi için "15 yıldır bitmeyen dizi bir sonraki bölümünde final verir pardon verdirilir", "Ah be Arka Sokaklar biz seni kıyamete kadar izleriz diyorduk", "Artık sıkıldılar galiba diziyi bitirmek istiyorlar. Emeklilik zamanları gelmiş", "Dizi baktılar normal yoldan bitmeyecek böyle bitirmek istediler herhalde" gibi esprili yorumlar yapıldı.

twitter takip