13 Ekim Masterchef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

13+Ekim+Masterchef%E2%80%99te+bireysel+dokunulmazl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+kim+kazand%C4%B1,+eleme+adaylar%C4%B1+kimler+oldu?
ABONE OL

TV8'in fenomen yemek yarışması Masterchef'in 13 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde yine kıyasıya bir rekabet vardı. Peki 13 Ekim eleme adayları kimler oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 13 Ekim Salı günü yayınlanan yeni bölümü, eleme ve bireysel dokulmazlık oyunlarına ev sahipliği yapıyor.

Bu akşam yayınlanan son bölümde, ana kadroda yarışan 16 şef adayı dün oynanan kaptanlık oyunu sonrasında bugün dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık, eleme adayı oyunlarında karşı karşıya geliyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde çeşitli yörelere ait pide türleri yapılması istendi. Bununla birlikte haftanın ilk dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları da oynanıyor. Kazanan takım haftanın ilk dokunulmazlığını kazanacak, kaybeden takım ise ilk 2 eleme adayını verecek. 

13 Ekim Masterchef ele adayı kimler oldu, bireysel dokunulmazlık hakkı kimin oldu?

Yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takımın ilk kozlarını paylaştığı dokunulmazlık oyununda her iki takımın da yapmış olduğu pideleri Mehmet, Danilo, Somer şeflerin tadımına sundu ve pide - yarışmacı bazında yapılan jüri oylaması sonucu 5-2'lik skorla MAVİ takım oyunu kazanarak ilk dokunulmazlığın sahibi oldu.

TRABZON YAĞLI PİDE

AYYÜCE 0 - 1 BERKER

PATATESLİ KIR PİDESİ

BARBAROS 1 - 0 UĞUR

BAFRA PİDESİ

SEFA 1 - 0 ESRA

KONYA BIÇAK ARASI

ERAY 0 - 1 FURKAN

TAHİNLİ PİDE

SERHAT 0 - 1 TANYA

KAYSERİ CIVIKLI PİDESİ

ÖZGÜL 0 - 1 EMİR

CANTIK PİDE

DİDEM 0 - 1 EBRU

SKOR: MAVİ 5 - 2 KIRMIZI

Bu arada dokunulmazlık oyununda kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ayrıca Ratatuy isimli yemekle yarışan takım elemanları arasında Eray ile Ayyüce son 2'ye kaldı ve Mehmet, Danilo ve Somer şefler bireysel dokunulmazlığı kazanan ismi AYYÜCE olarak ilan etti.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce birazdan kendi takımında ilk eleme adayını DİDEM olarak belirledi. Sonrasında takım içi oylamayla 2. eleme adayı da belli olacak. 

MAVİ TAKIM

Uğur (Kaptan)
Furkan
Esra
Emir
Berker
Tanya
Ebru

KIRMIZI TAKIM

Sefa (Kaptan)
Serhat
Barbaros
Eray
Özgül
Ayyüce
Didem

twitter takip