10 Ekim Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

10+Ekim+Masterchef+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1,+eleme+adaylar%C4%B1+kimler+oldu?
ABONE OL

TV8'in fenomen yarışması 'Masterchef Türkiye'nin bu akşamki bölümünde dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı vardı... Peki 10 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu? 10 Ekim Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Televizyon akranlarının popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekran gelen yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı. TV8 ekranlarının mücadelesi yarışması MasterChef’te 10 Ekim Cumartesi günü haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Adana'nın Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta çekilen bölümde kırmızı ve mavi takım kozlarını paylaştı.

MasterChef Türkiye'de üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan takım bu akşam belli oldu. Adana'da yarışmacılar, meşhur yöresel lezzetler ile dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. Yemekleri tadan programın konuklarının verdikleri oylar ile gecenin kazananı belli oldu.

3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te yemekler için takımlara bir saat süre verildi. Yemeklerin yapılmasının ardından 9 özel konuğa yemekler ikram edildi. Misafirler yemeklerin tadımı sonrasında dokunulmazlığı kazanan takımı belirleyecek oylamayı yaptı.

Yapılan beş çeşit yemeğin tadımını yapan 9 konuğun oyları sonucu dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Bu sonuçla birlikte Mavi takım, bu hafta 3-0 yapmış oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de üçüncü dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

Kırmızı takımdaki 4 isim daha önce eleme adayı olduğu için bu oyunu Eray, Ebru ve Sefa oynadı. Oyun sonucu bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray oldu.

Bu sonucun ardından haftanın son eleme adayları da Sefa ve Ebru oldu.

twitter takip