İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirdiği Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök ile aynı otobüste poz vermesine gelen tepkilerin, İBB Sözcüsü Murrat Ongun tarafından iyi yönetilemediği eleştirileri yükselmişti. Bu eleştirilerden kısa bir süre sonra ise Murat Ongun'un görevden alınabileceği iddiaları konuşulmaya başlanmıştı.

Dün, TELE 1'in yaptığı haberle, bu iddialar doğrulandı ve Ongun'un başında olduğu İBB Sözcülüğü biriminin kapatıldığı öğrenildi. İmamoğlu'nun da doğruladığı bu bilginin ardından Ongun'un İBB'deki diğer görevlerine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Dr. Murat Kubilay: İktidarın seçmenle kurduğu bağda geriye dönüş olmaksızın bir kopma olmadı
Dr. Murat Kubilay: İktidarın seçmenle kurduğu bağda geriye dönüş olmaksızın bir kopma olmadı
İçeriği Görüntüle

Medyakoridoru'nun İBB kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Ongun, İBB'deki danışmanlık ve Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanalığı görevlerini sürdürmeye devam edecek.