İletişim Ofisi'ne yeni müşteri!

%C4%B0leti%C5%9Fim+Ofisi%E2%80%99ne+yeni+m%C3%BC%C5%9Fteri%21;
ABONE OL

İngiltere, Amerika ve Avrupa'nın önde gelen prestijli lise ve üniversitelerine yerleşebilmede uzun yıllar yol gösterici olan yurt dışı eğitim danışmanlığı firması STUDYLON'un, iletişim çalışmalarını İletişim Ofisi yürütecek.

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından İletişim Ofisi müşterileri arasına liseden, üniversiteye ve lisansüstüne kadar öğrencilerine prestij katan bir rehber olan yurt dışı eğitim danışmanlığı firması STUDYLON 'u ekledi.

STUDYLON ; İngiltere, Amerika ve Avrupa'nın UCL, Imperial College London, Cambridge, Oxford ve Harvard, Princeton gibi Ivy League üniversitelerinin kabul süreçlerinde uzman bir marka. Ayrıca yurt dışındaki en seçkin kolejlerden kabul alma sürecinde öğrencilere hem yaşam hem de eğitim koçluğu hizmeti veriyor.

STUDYLON kurucu ortağı Rahmi Mesud Yılmaz, yeni sağlanacak iletişim danışmanlığı hizmetiyle hedef öğrenci profillerine çeşitli kanallardan erişim hedeflediklerini belirterek, “yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetinin farklı segmentleri var. Biz, STUDYLON ile gerçekten de dünyada en iyi branşlardaki üniversiteleri hedefleyen öğrencilere ulaşmak istiyoruz. Bunun için de marka işbirlikleri ile ilerleyeceğiz ”dedi.

İletişim Ofisi Kurucu Ortağı Belgin Güven ise, STUDYLON'a sağlanacak iletişim hizmetleri ile öğrencilerin kariyer eğilimlerinin erkenden keşfederek, ilgi alanlarına yönlendirdiklerini söyledi. Güven, "portföyümüze kattığımız yeni markamız STUDYLON ile gençlerimiz erken dönemde hayal ettikleri üniversitelere nasıl kabul edileceklerini öğrenecek ve geleceklerini bilinçli adımlarla şekillendirebilecekler" diye konuştu.

Firmaların A'dan Z'ye tüm iletişim ihtiyaçlarına tek noktadan yanıt verme misyonuyla yola çıkan İletişim Ofisi'nin  müşteri portföyünde Üsküdar Üniversitesi, NPİstanbul Beyin Hastanesi, Tekzen, Seger, Perfetti Van Melle, Sandoz, Pierre Fabre Merck İlaç, Alchemlife ve İlko İlaç (Wellcare) gibi yerel ve uluslararası şirketler yer alıyor.

twitter takip