Balparmak yeni ürününü böyle tanıttı! Bu günler geçecek...

ABONE OL

Balparmak, yeni ürünü olan çam balıyla tatlandırılmış yeni ürünü apitera propolisi gündeme uygun bir reklam filmiyle tanıttı ve vatandaşları koronavirüs salgınına karşı tedbirli olmaya çağırdı.

Balparmak, çam balıyla tatlandırılmış yeni ürünü Apitera Propolis için umut dolu bir reklam kampanyası hazırladı. Dijital mecralarda yayına giren reklam filmleri “Bu günler geçecek” mesajıyla herkesi tedbirli olmaya çağırıyor.
 
Balparmak’ın 40 yıllık uzmanlığı, yenilikçi ve bilimsel yaklaşımıyla geliştirdiği Balparmak Apitera Propolis için hazırladığı yeni reklam filmi, “Bu günler geçecek” mesajıyla sosyal medya kanallarında yayına girdi. Koronavirüs salgını nedeniyle birbirimizden uzak kaldığımız şu günlerde herkese umut veren kampanyasında Balparmak, sarılamasak da sevildiğimizi, kalabalıklara giremesek de yalnız olmadığımızı, el sıkışamasak da önemsendiğimizi vurguluyor.
 
Tedbiri elden bırakmamak gerektiğinin de hatırlatıldığı reklam filminde, çam balı ile tatlandırılan Balparmak Apitera Propolis’in tek kullanımlık, hijyenik, pratik ambalajda sunulduğu, alkolsüz olduğu ve %100 yerli propolis içerdiğinin de altı çiziliyor. Balparmak Apitera Propolis’e herkesin kolayca ulaşması için Migros ve Balparmak.com.tr’de satışa sunulduğu da belirtiliyor.
twitter takip