Sefirin Kızı, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu... Hangisi reytinglerde birinci oldu? İşte, 7 Aralık reyting sonuçları!

Sefirin+K%C4%B1z%C4%B1,+%C3%87ukur,+Uyan%C4%B1%C5%9F+B%C3%BCy%C3%BCk+Sel%C3%A7uklu...+Hangisi+reytinglerde+birinci+oldu?+%C4%B0%C5%9Fte,+7+Aral%C4%B1k+reyting+sonu%C3%A7lar%C4%B1%21;
ABONE OL

7 Aralık Pazartesi gününün reyting karnesi açıklandı.

7 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yapımların ekran karnesi izleyiciler tarafından merak ediliyor... Peki pazartesi günü ekrana gelen dizi, yarışma, ana haber ve sinema filmlerinin ekran yarışında hangi yapım birinci oldu?

Total, AB ve ABC1'in ilk 100 yapımının ölçüldüğü reyting listesinin, TİAK'ın aldığı karar nedeniyle ilk 10'u kamuoyuyla paylaşılabiliyor...

7 Aralık Pazartesi günü, reyting yarışı bakımından televizyonlar açısından oldukça zorlu bir rekabete sahne oldu. FOX'un reyting rekorları kıran dizisi Yasak Elma, TRT1'in iddialı yapımı Uyanış Büyük Selçuklu, Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı ve bir ekran klasiği haline gelmeye aday olan Show'un Çukur dizisi, kıyasıyla bir birincilik yarışı sergiledi. 

Peki, 7 Aralık günü hangi yapımların tahtı sallandı, hangileri yerini korudu?

İşte, sonuçlar:

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2. sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, 3.sırada Fox TV’de izleyiciyle buluşan “Yasak Elma” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Yasak Elma” yer aldı.

 

TOTAL:

AB:

ABC1:

twitter takip