30 Haziran reyting sonuçları açıklandı!

30+Haziran+reyting+sonu%C3%A7lar%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1kland%C4%B1%21;
ABONE OL

30 Haziran tarihinde en çok hangi yapımların izlendiği merak konusu oldu....

30 Haziran Salı günü en çok izlenen yapım yine tv 8 yarışması Survivor oldu.
 
Eski reytinglerine oranla hafif düşüşüne devam eden Survivor; Total'de 8,03 reytingle, AB grubunda 7,60 reytingle, Abc1 grubunda da 8,90 reytingle birinci sırada yer aldı.
 
atv'nin yıllardır ilgiyle takip edilen sabah kuşağı prıgramı Müge Anlı ile Tatlı Sert ise yükselişine devam ediyor.
 
Program reytinglerini arttırarak dün, Total'de 4,23 reytingle ikinci, Ab grubunda 3,19 reytingle üçüncü, Abc1 grubunda da, 4,09 dördüncü oldu.
 
Fox Ana Haber ise, Fatih Portakal'ın sezon arası vermesiyle ve yaz sezonu rehavetiyle yoğun gündeme rağmen yaşadığı hafif düşüşü sürdürüyor. Ancak, hala ana haber bültenleri arasındaki liderliğini koruyor.
 
Fox Ana Haber, Total'de; 3,58 reytingle üçüncü, Ab grubunda 4,23 retingle ikinci, Abc1 grubunda da 4,62 reytingle yine ikinci oldu.
 
Show TV'nin komedi programı Güldür Güldür Show'da tekrar bölüm olmanın etkisiyle düşüş yaşasa da üst sıralardaki yerini koruyor.
 
Neredeyse her akşam izleyici ile buluşan sevilen program, dün akşamki yayını ile Total'de;  2,61 reyting, AB grubunda 2,85 reyting, Abc1 grubunda 2,65 reyting alarak üç kategoride de beşinci oldu.
 
Kanal D'nin tekrar bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Aşk-ı Memnu da reyting sıralamasının üstlerinde yer almasıyla şaşırtıyor. 10 sene önce final yapmasına rağmen hala sevilerek izlenen dizi, hafta içi her gün tekrar bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.
 
Dizi dün yayınlanan bölümüyle AB grubunda 7. Abc1 grubunda ise 8. sırada yer aldı. 
twitter takip