22 Temmuz reyting sonuçları belli oldu!

22+Temmuz+reyting+sonu%C3%A7lar%C4%B1+belli+oldu%21;
ABONE OL

22 Temmuz Çarşamba akşamı en çok hangi yapım izlendi?

22 Temmuz Çarşamba gününe ait reyting sonuçları açıklandı.  
 
Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama belli oldu. 
 
Reytinglerde 10 sene sonra final bölümüyle yeniden prime-time kuşağında yayınlanan fenomen dizi Aşk-ı Memnu ve Fox TV'nin yaz ekranının en çok ön plana çıkan dizisi 'Sen Çal Kapımı' yarıştı.
 
Bu yarıştan galip çıkan ise 'Sen Çal Kapımı' dizisi oldu.
 
Yaz ekranının en çok sevilen dizisi olan 'Sen Çal Kapımı', Total'de 7,2 reytingle, AB grubunda 6,67 reytingle, Abc1 grubunda ise 7,41 reytingle 3 grupta da gün birincisi oldu.
 
Öğlen saatlerinde yayınlanan tekrar bölümleri reyting listesinin üst sıralarında final bölümü 10 sene sonra tekrar prime-time kuşağında yayınlanan efsane dizi Aşk-ı Memnu ise, Sen Çal Kapımı'nın gerisinde kaldı ancak yine de başarılı bir sonuç elde etti.
 
2010 yılında yayınlanan final bölümü dizi tarihinin en çok reyting alan final bölümleri arasında yer alan Aşk-ı Memnu dün akşam ise; Total'de 3.10 reytingle beşinci, AB grubunda 3.44 reytingle üçüncü, ABC'de 3.29 reytingle yine beşinci sırada yer aldı. 
 
tv8 yarışması 'Masterchef Türkiye' ise Sen Çal Kapımı dizisinin ardından ikincilik koltuğuna oturdu. Fenomen program, zirveyi Fox TV dizisine kaptırdı.
 
'Masterchef Türkiye' Total'de; 4,30 reytingle, AB grubunda 4,52 reytingle, Abc1 grubunda ise 5,10 reytingle ikinci sırada yer aldı. 
 
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ise Total'de; 4,27 reytingle üçüncü, AB grubunda 2,65 reytingle beşinci, Abc1 grubunda ise 3,93 reytingle yine üçüncü oldu. 
twitter takip