Woody Allen tarzı komik dokunuşlarla bezenmiş bir film... Paris'te Gece Yarısı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Woody+Allen+tarz%C4%B1+komik+dokunu%C5%9Flarla+bezenmi%C5%9F+bir+film...+Paris%E2%80%99te+Gece+Yar%C4%B1s%C4%B1+filminin+konusu+ne,+oyuncular%C4%B1+kimler?
ABONE OL

Bu akşam TRT 2 ekranlarında yayınlanacak olan 'Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris)' filmiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik...

Efsane yönetmen Woody Allen'in 2011 yılında beyazperdeye taşınan filmi "Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris), bu akşam saat 21:30'da TRT 2 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

64. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olan ve Woody Allen tarzı komik dokunuşlarla bezenmiş bu filmde, edebiyat ve sanata dair muhteşem bir yolculuğa çıkacaksınız.

Peki filmin başrollerinde hangi isimler var, konusu ne?

Paris'te Gece Yarısı'nın başrollerini Owen Wilson ve Rachel McAdams paylaşırken Gil'in edebiyat dünyasında karşılaştığı yıldızları Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni, Adrien Brody gibi zengin bir oyuncu kadrosu canlandırıyor.

Filmin konusu:

Sonbaharda evlenecek olan Amerikalı nişanlı çift Gil ve Inez, Inez'in babasının iş gereği Paris'e gelmesini fırsat bilip, küçük bir tatil için bu gözde Avrupa şehrinin yolunu tutarlar. Başta her şey eğlence dolu bir Avrupa kentini gezmekten ibaretken, özellikle damat adayın Gil'in Paris caddelerinde gece yarısı yaşadığı gerçek üstü maceralar sadece onun değil tüm ailenin hayatını değiştirecektir...

Zira bu genç adam, Paris’e büyük bir aşk beslemeye başlar ve edebiyatçı kimliği ve tutkusu pekişir...

twitter takip