Usta oyuncu Levent Aykul evinde ölü bulundu

Usta+oyuncu+Levent+Aykul+evinde+%C3%B6l%C3%BC+bulundu
ABONE OL

Dizilerin usta oyuncusu Levent Aykul evinde ölü bulundu...

Haberi gazeteci Burhan Akdağ sosyal medya hesabından paylaştı.

"BİR KAÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU..."

Akdağ paylaşımında; Duydum şok oldum... İnanmak istemiyorum.. Ama yapacak bir şey yok... Türk sinema ve tiyatrosu önemli bir ismi daha kaybetti. Değerli dostum Levent Aykul evinde ölü bulunmuş. Komşuları bir kaç gündür kendisinden haber alamayınca ablasına haber vermişler.  Antalya Kemer'deki evine jandarma ile girilince Levent Aykul'un cansız bedeni ile karşılaşmışlar.. Arka arka aldığımız bu kötü haberler inanın hayatı zehir ediyor. Bir kaç gün önce Alişan'ın kardeşi Selçuk, bir gün önce Turgay Yıldız. Bugünde Levent Aykul... Levent ile bir hafta önce konuştuk, kemere gideceğini o tarafa gelirsem mutlaka uğramamı istemişti... Şeker hastasıydı, başkada rahatsızlığını bilmiyordum... Ah be Levent mekanın cennet olsun dostum...."

Levent Aykul kimdir?

Levent Aykul 19 Aralık 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu; Sabit Kanca, 18'ler Takımı, Koğuş Akademisi gibi yapımlarda rol almıştır.

Aytul, Papaz misyoner ve casus karakterlerine başarılı bir şekilde canlandırmasıyla da hayat vermesiyle de bilinen sanatçıydı.

twitter takip