Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kadir Savun'un benzerliği dikkat çekti!

Sa%C4%9Fl%C4%B1k+Bakan%C4%B1+Fahrettin+Koca+ve+Kadir+Savun%E2%80%99un+benzerli%C4%9Fi+dikkat+%C3%A7ekti%21;
ABONE OL

Fahrettin Koca ve Türk sinamasının emektar isimlerinden Kadir Savun'un fiziki benzerliği sosyal medyada dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını 10 Mart'ta Türkiye'de de orta çıktığından bu yana ülkenin en göz önünde olan yetkilisi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.
 
Koronavirüs salgını henüz ortaya çıkmamış ya da Türkiye'ye bulaşmamışken daha nadir medya önünde görülen Fahrettin Koca'nın özellikle Türkiye'deki ilk vaka ortaya çıktığından bu yana her gün yapacağı açıklamalar varandaşlar tarafından merakla bekleniyor.
 
Bakan Koca'nın sosyal medyadaki takipçi sayısı bile kısa sürede 4 milyonun üzerine çıktı.
 
Samimi, mütevazi ve babacan tavrıyla da halkın sevgisini kazanan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ise; Türk sinamasının emektar aktörlerinden Kadir Savun'a benzetildi.
 
 
Yeşilçam filmlerinde genellikle esas oğlanın sadık dostu, mahallenin açık sözlü ağabeyi, ya da mert bir esnafı canlandıran Kadir Savun, 1940'li yıllarda başladığı sinema kariyerinde 100'ün üzerinde filmde rol aldı.
 
Hiç bir filmde kötü karakteri canlandırmayan Kadir Savun, bu filmlerde başrolde oynamadı.
 
1995 yılında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Kadir Savun, yıllar sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya benzerliği ile yeniden gündem oldu.
 
Sosyal medyada kullanıcılar, Kadir Savun ve Bakan Koca'nın fotoğraflarını yan yana koyarak ikisinde de aynı babacan tavrın olduğunu belirten mesajlar yayınlıyor.
twitter takip