Rock müzik sahnesine Baba Sad’den hızlı bir giriş: İlk tekli Kutu yayında!

Rock+m%C3%BCzik+sahnesine+Baba+Sad%E2%80%99den+h%C4%B1zl%C4%B1+bir+giri%C5%9F:+%C4%B0lk+tekli+Kutu+yay%C4%B1nda%21;
ABONE OL

Rock müziğin yepyeni ismi BABA SAD, ilk parçası Kutu ile dinleyici karşısına çıkıyor! 20 Ağustos itibari ile tüm dijital platformlarda yerini alan Kutu, Tamar Records etiketi ve GRGDN Müzik temsilciliği ile müzikseverler tarafından keşfedilmeye hazır.

Yağız Nevzat İpek ve Dehan Kılınçarslan tarafından oluşturulan BABA SAD, rock müziğin taptaze örneklerini ortaya koymaya hazırlanırken müzikseverleri yeni bir maceraya sürüklüyor. İki kişinin birlikte müzik yapmasıyla başlayan bu macera, müzisyenler ve farklı dalda üretim yapan sanatçıların ortak çalıştığı bir etkinlik haline geldi.

Gruba ait ilk parça olan Kutu, Yiğitcan Ak tarafından kaydedilip, mikslendi; masteringi ise Semi Dönmez tarafından yapıldı. Şarkıyla birlikte yayınlanan video ise Yağmur Akın Karagöz tarafından yaratıldı. Video klip, yönetmenin yaklaşık olarak 10 yıl boyunca çektiği sayısız, önemsiz, ilgisiz-alakasız görüntülerin seçilmesi ve bir araya getirilmesiyle üretildi. Single’ın kapak tasarımı, üretimi ve tasarımın fotoğraf haline getirilmesi ise Deniz Satır Hartikainen’e ait.

“Yalnız hissettiğimizde duygularımıza sarılıyoruz. Sevgi paylaştıkça artacak, korkular paylaştıkça azalacak.”

“BABA yorgun, hayat ve şehirle olan sevgi/nefret ilişkisini kıramadı, kıramaz da. Burada biz bizeyiz, seni de yordu biliyoruz. Hepimiz birlikteyiz, zihnimize ve duygularımıza kimse sahip olamaz.”

Kutu’ya ait şarkı sözleri:

Gördüğüm, bir rüya
Ben kutuda
Hayat dışında
Bildiğim, o hikaye
Sonsuz bir bilmece
//
Gördüğüm, bir rüya
Ben kutuda
Hayat dışında
Bildiğim, o hikaye
Sonsuz bir bilmece

Işığın içinde karanlığın ortasında
Işığın içinde, karanlık
 

twitter takip