'Petrol Sevdası' TV'de ilk kez yayınlanacak!

%E2%80%99Petrol+Sevdas%C4%B1%E2%80%99+TV%E2%80%99de+ilk+kez+yay%C4%B1nlanacak%21;
ABONE OL

Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Kurum, Tuğba Melis Türk, Selahattin Taşdöğen ve Suat Sungur’un yer aldığı “Petrol Sevdası” filmi, 14 Mayıs Cuma saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

1 / 4

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde; Fikri, pratik zekâ, hazır cevap bir adamdır. Saf ve temizdir. Muhtar Selami’nin kızı Emine’ye aşıktır. Hayali babasının izniyle onunla evlenip mutlu bir yuva kurmaktadır.

2 / 4

Fakat bu hayali Selami’nin onu kızının yanında yakalamasıyla farklı bir hal alır. Selami öfkeyle kızını Kazım’a vereceğini söyler. Bu olayın gecesinde Fikri’nin rüyasına babası Necdet girer ve tarlalarında hazine olduğunu söyler. Fikri yanına Hasan Hoca’yı da alıp hazineyi aramaya gider.

3 / 4

İşaret edilen yeri ne kadar kazarlarsa kazsınlar, hazine falan yoktur. Hasan Hoca ve Fikri oradan ayrılır. Fakat kazdıkları yerden sızıntı şeklinde petrol çıkmaya başlar ve çukur belli süre sonra petrolle dolar. Fikri köye geldiğinde Kazım’ın Emine’yi istemeye gideceğini öğrenir. Karar vermiştir, Emine’yi kaçıracaktır. Öyle de yapar.

4 / 4

O andan sonra Emine’yi kaçırır. Bir yandan tarlasında petrol çıkması diğer yandan Emine’yi kaçırması... Fikri bir maceranın içine atılmıştır. Bu macerada onu içinden çıkılmaz absürt olaylar beklemektedir.

twitter takip