Oyuncu Naz Çağla Irmak, 'Neslican Tay' rolü için saçlarını kazıttı

Oyuncu+Naz+%C3%87a%C4%9Fla+Irmak,+%E2%80%99Neslican+Tay%E2%80%99+rol%C3%BC+i%C3%A7in+sa%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1+kaz%C4%B1tt%C4%B1
ABONE OL

Kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay'ın yaşamı film oluyor. Filmde Tay'ı canlandıracak olan oyuncu Naz Çağla Irmak, rol için saçlarını kazıttı.

Kanser sebebiyle bir bacağını kaybeden ancak yaşama azmi ve gülümsemesinden hiç vazgeçmeyen Neslican Tay, hayatını protez bacakla devam ettirdiği ve hayata olan bağlılığı sayesinde demir kadın lakabıyla anılıyordu. Tay, sosyal medya üzerinde yaptığı yaşama azmi temalı paylaşımlarla birçok kanser hastasına ilham kaynağı olmuştu. Ancak Tay, 20 Eylül 2019’da 21 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Neslican Tay’ın hayatı yapımcılara da ilham oldu. Ceylan Yapım ve CNS Productions işbirliğiyle hayata geçirilmesi planlanan "Demir Kadın" isimli film projesi için çalışmalara başlandı.

Filmde Tay'ı canlandıracak olan oyuncu Naz Çağla Irmak, rol için saçlarını kazıttı.

Irmak'ın peruk taktığı bir fotoğrafı paylaşan gazeteci Birsen Altuntaş, fotoğrafla birlikte şu notu paylaştı:

"Naz Çağla Irmak kanserle mücadele öyküsüyle Türkiye'yi ağlatan Nesli can Tay'ın hayat hikâyesini anlatan Demir Kadın filmi için saçlarını kazıttı. Başarılı oyuncu bu nedenle perukla dolaşıyor."

 

 

twitter takip