Onur Akın, eşiyle kamera karşısına geçti!

Onur+Ak%C4%B1n,+e%C5%9Fiyle+kamera+kar%C5%9F%C4%B1s%C4%B1na+ge%C3%A7ti%21;
ABONE OL

Kısa süre önce evlendiği Gülşah Singar Akın ile 'Kalbinden Başka' adlı şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Onur Akın, 'Hayatımın en romantik klibi' dedi.

Özgün müziğin önemli isimlerinden Onur Akın, sessizliğini “Kalbinden Başka” şarkısıyla bozdu. Şarkının klibinde kısa süre önce evlendiği eşi Gülşah Singar Akın’la kamera karşısına geçen Akın, "Hayatımın en romantik klibini çektim dedi.

Hürriyet Kelebek'ten Cansu Aydın'a konuşan Akın, Kesinlikle hayatımın en romantik klibi oldu. Çünkü klipte hiçbir şey rol değil, birbirimize hissettiğimiz gerçek duygularımızla çektik. Umarım bu doğallık ve samimiyetimiz izleyenlere geçmiştir." ifadelerini kullandı.

Tarifsiz bir mutluluk

Gülşah Singar Akın, eşi Onur Akın’ın klibinde yer almanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi: “Benim için tarifsiz bir mutluluk ve şahane bir deneyim oldu. Daha önce hiç böyle bir deneyimim olmamıştı, hatta aklımdan bile geçmemişti! Benim için bestelenmiş bir şarkı ve eşimle birlikte kamera karşısına geçerek klip çekmek müthiş bir anı oldu.”

 

twitter takip