'O bugün ölümsüzlüğü buldu!' Kemal Sunal ölümünün 19. yılında unutulmadı!

%E2%80%99O+bug%C3%BCn+%C3%B6l%C3%BCms%C3%BCzl%C3%BC%C4%9F%C3%BC+buldu%21;%E2%80%99+Kemal+Sunal+%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCn%C3%BCn+19.+y%C4%B1l%C4%B1nda+unutulmad%C4%B1%21;
ABONE OL
Türk sinemasının efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın bugün 19. ölüm yıl dönümü. 3 Temmuz 2000'de Balalayka filminin çekimleri için Trabzon'a giderken bindiği uçakta kalp krizi geçiren Kemal Sunal 56 yaşında hayatını kaybetmişti. Filmleri hala ilgiyle izlenen ve Türk halkının yüzünü en çok güldüren isim olan efsane sanatçı Kemal Sunal 19. ölüm yıl dönümünde sosyal medyada anılıyor. Yeşilçam'ın en sevilen aktörü olan Kemal Sunal  1964-2000 seneleri arasında 82 filmde rol almıştı. Bu filmleri hala izlenen ve sevilen Kemal Sunal aradan geçen senelere rağmen Türk halkının sevgi ve saygıyla söz ettiği sanatçıların başında yer alıyor. Ölüm yıl dönümünde de unutulmayan Kemal Sunal şuan Twitter'da TT (Trend Topic) listesinin ilk sırasında yer alıyor. Sosyal medya kullanıcıları Kemal Sunal'ı filmlerindeki sahnelerinden yapılan kolajlarla anıyor. Bu kolajlardan en çok dikkat çekeni ise 'Üçkağıtçı' filminde yer alan "Sevgili vatandaşlarım beni hatırlayınız. Beni kesinlikle unutmayacağınızı biliyorum" repliklerinin yer aldığı video oldu. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> Kemal Sunal'ın eşi ve çocukları da ölüm yıl dönümü için paylaşım yaparak usta sanatçıyı andılar. Sunal'ın eşi Gül Sunal, cenazede yakasına taktığı fotoğrafı paylaşarak "Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler ... Fotoğraf o günden beri cüzdanımda. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni" mesajını paylaştı.
async src="//www.instagram.com/embed.js"> Ali Sunal ise annesinin mesajını repost ederek "Seni seviyorum babam" mesajını yayınladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise yakında bir erkek bebek babası olacak olan Ali Sunal'a "Keşke oğlunuza Kemal adını verseniz de dedesinin adını taşısa" yorumunda bulundu.
async src="//www.instagram.com/embed.js"> Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal da "Babamın ölümsüzlüğü bulduğu gün bugün. 19 yıl sonra 3 yaşında hayranları varsa bunun başka açıklaması olamaz. O ölümsüz... Dm kutumu dolduran tüm güzel insanlara ayrıca teşekkürler, biz de kocaman bi aileyiz babamın sayesinde" diyerek babasının hala seviliyor olmasına ve hep hatırlanacak olmasına göndermede bulundu.
async src="//www.instagram.com/embed.js">
twitter takip