Müjdat Gezen: 'Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ın oyunculuğunu çok beğeniyorum'

M%C3%BCjdat+Gezen:+%E2%80%99Cem+Y%C4%B1lmaz+ve+%C5%9Eahan+G%C3%B6kbakar%E2%80%99%C4%B1n+oyunculu%C4%9Funu+%C3%A7ok+be%C4%9Feniyorum%E2%80%99
ABONE OL

Usta sanatçı Müjdat Gezen, Simge Fıstıkoğlu’nun Youtube kanalında katıldığı programda Metin Akpınar'a gönderme niteliğinde açıklamalar yaptı.

Simge Fıstıkoğlu’nun Youtube kanalındaki “Hayat Okulu” programına bu hafta, usta sanatçı Müjdat Gezen konuk oldu.

Gezen; “Sokağa adım attığınız anda politika başlar. Ekmeğe, benzine zam gelmesi politik meseledir. Benim en büyük kusurum, bağımsız olmayı taraflı olmaya tercih etmem. Yarın iktidar değişsin aynı şeyleri yeni gelen iktidara da yapacağım.” dedi.

Yeni gelen kuşakların kendilerinden çok daha iyi olduğunu söyleyen Gezen, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ın oyunculuğunu çok beğendiğini söyledi.

En yakın dostu Savaş Dinçel ile hapishane anılarını da anlatan Gezen, Dinçel'in kollarında öldüğünü söyledi.

Gezen, "Savaş, 'kolum yanıyor, ben ölüyorum" dedi, eşi Sumru 'yapma şu şakaları' dedi ama maalesef kurtaramadık" cümlesi ile anlattı dostunun ölümünü.


NE OLMUŞTU?

Akpınar, Cem Yılmaz ile ilgili "Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf" sözlerinden dolayı özür dilemişti.

Akpınar, "Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'ta aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz'a yönelik konuşmasıyla ilgili Akpınar daha sonra, “Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen" ifadelerini kullanmıştı.

twitter takip