“Kat ile Juju” İlksatır Yayınevi etiketiyle raflarda!

“Kat+ile+Juju”+%C4%B0lksat%C4%B1r+Yay%C4%B1nevi+etiketiyle+raflarda%21;
ABONE OL

İranlı Ödüllü animasyon yönetmeni Kataneh Vahdani’nin ilk kitabı “Kat ile Juju”, Kat adında utangaç bir kız ve Kat’ın kendisine inanmasına yardımcı olan Juju adında coşkulu bir kuşun yer aldığı yeni bir serinin ilk kitabı.

İlksatır Yayınevi etiketiyle Türkçe’ye çevrilen “Kat ile Juju”, her şeyi kendi yöntemleriyle yapan, çizgilerin hep içini boyayan, diğer çocuklarla konuşmaktan utanan Kat ile çizgilerin hep dışını boyayan, kocaman gülümsemesiyle her şeye farklı açıdan bakabilen Juju’nun hikâyesi… Birine eğlenceli gelen diğerini azıcık ürkütse de yine de arkadaş olmaktan mutlu bu ikilinin karşısına bir gün üşümüş, yapayalnız bir kuş çıkar. Kuşun, uçabilmek için Kat ve Juju’nun yardımına ihtiyacı vardır. Bu macerayla Kat, Juju’nun yardımıyla yavaş yavaş kendi gücünü ve nasıl bir arkadaş olabileceğini keşfederken kendine karşı da her zaman dürüst davranmayı öğrenir.

Gelişimi teşvik ediyor

Yepyeni serinin bu ilk kitabında farklılığın, cesaret bulmanın ve arkadaşlığın önemini Kat ve Juju’nun maceralarına ortak olarak öğreniyoruz. Kat ve Juju’nun hikâyesi bize, cesaretin sadece büyük olaylar karşısında gösterilmediğini, her gün yüzlerce küçük anın da cesaret gerektirdiğini anlatıyor.

Kitap, farklı olmanın değerini ve faydasını pekiştirirken, kişisel gelişimi de teşvik ediyor.

twitter takip