FilmBox ekranlarında 10 günde 9 ilk gösterim!

FilmBox+ekranlar%C4%B1nda++10+g%C3%BCnde+9+ilk+g%C3%B6sterim%21;
ABONE OL

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle yaz gecelerine heyecan ve eğlence katıyor. 21 – 31 Ağustos tarihleri arasında, tam dokuz kaliteli filmin FilmBox ekranlarındaki ilk gösterimi, izleyicilere sinema zevki yaşatacak.

1 / 9

Tadımlık (Free Samples) – 21 Ağustos Cuma - Saat: 21:30

Cuma gecesi ekranlara gelecek film, Stanford hukuk okulundaki eğitimini bırakıp, hayattaki amacını keşfetmek için sürprizlerle dolu şehir Los Angeles'a doğru yol çıkan bir gencin öyküsünü anlatıyor.

2 / 9

Mutluluk (Euphoria) – 22 Ağustos Cumartesi - Saat: 21:30

Salı gecesi FilmBox ekranlarına gelecek filmin başrolünü, güzel aktris Eva Green üstleniyor. Filmin öyküsü, pek de iyi geçinemeyen iki kız kardeşin Avrupa'ya yaptıkları ve bir anda gizemli bir hal alan yolculukları üzerine kurulu.

3 / 9

Karabasan (Slumber) - 23 Ağustos Pazar – Saat 21:30

Pazar gecesi ekranlara gelecek bu korku filmi, uyku problemleri yaşayan bir aileye yardımcı olan bir doktorun, insanların kabuslarına girerek varlığını sürdüren şeytani güçlerle mücadelesini konu alıyor.

4 / 9

Piyon (Pawn) - 24 Ağustos Pazartesi – Saat 21:30

Pazartesi gecesi ekranlara gelecek film, tüm bir gece boyunca sürecek bir akşam yemeğini öyküleştiriyor. Bu sürükleyici macerada, bir polis kendini bir anda sürmekte olan bir soygunun ortasında buluyor. Bir an sonra ne olacağının belirsiz olduğu kaotik bir ortamda, her yanı sarılı bir binada eller tetikte, gergin bekleyiş sürüyor.

5 / 9

Kapan (Gridlocked) - 26 Ağustos Çarşamba – Saat 21:30

Çarşamba gecesi ekranlara gelecek film, eski bir SWAT lideri olan polis David Hendrix ve Hollywood’un yaramaz ünlüsü Brody Walker’ın, gizli bir polis eğitim merkezi basılınca, birlikte hareket etmek durumunda kalışlarını konu alıyor.

6 / 9

Sarhoş Ebeveynler (Drunk Parents) - 28 Ağustos Cuma – Saat 21:30

Ağustos ayının son Cuma gecesi ekranlara gelecek bu komedi filmi, İngiliz tarzındaki büyük evlerinde güzel bir hayat yaşayan, kızlarını özel okulda okutan evli çift Frank ve Nancy’nin hayatına pencere açıyor. Aynı zamanda alkolik olan bu çift, bir noktada kötüye giden finansal durumlarını çevrelerinden daha fazla saklayamaz hale geliyor ve çare olarak garajlarında bir pazar kurmaya niyetleniyor.

7 / 9

Somali Korsanları (The Pirates of Somalia) – 29 Ağustos Cumartesi – Saat 21:30

Başrolde Al Pacino’yu barındıran ve Pazar gecesi ekrana gelecek film, gerçek bir öyküden yola çıkıyor. Filmde, 2008 yılında Somali korsan çetesi arasına katılarak bu insanların gerçek yüzlerini ortaya çıkaran ve bu çetelerin arkasındakilere yaklaşmayı başaran ilk ve tek Batılı gazeteci olmayı başaran Gazeteci Jay Bahadur'un öyküsü anlatılıyor.

8 / 9

Hafıza (Rememory) - 30 Ağustos Pazar – Saat 21:30

Zafer Bayramı’nı kutladığımız Pazar gecesi FilmBox ekranlarında gizem dolu bir bilimkurgu filmi izleyeceğiz. Film, son icadını tanıttıktan hemen sonra gizemli bir şekilde hayatını kaybeden ünlü bilim insanı olan Gordon Dunn’un öyküsünü anlatıyor. Gordon’un ölümünden sonra dedektifler tarafından yapılan soruşturma derinleşirken ortaya çıkan bir yabancı geçmişten geldiğini iddia edecek ve sırlarla dolu bir macera başlayacaktır.

9 / 9

Komplo (Backstabbing for Beginners) – 31 Ağustos Pazartesi – Saat 21:30

FilmBox ekranlarında Ağustos ayının son prömiyeri ise, zamanın ruhunu yakalayan 2018 yapımı muhteşem bir siyasi gerilim filmi. Efsane aktris Jaqueline Bisset’in de rol aldığı filmde, Birleşmiş Milletler'de çalışırken Irak'ın petrol rezervlerini içeren bir komploya karışan genç bir program koordinatörünün öyküsü anlatılıyor.

twitter takip