Bülent Ergün’den yeni single: ‘Radyoda’

B%C3%BClent+Erg%C3%BCn%E2%80%99den+yeni+single:+‘Radyoda%E2%80%99
ABONE OL

Genç yorumcu Bülent Ergün’ün yeni single çalışması ‘Radyoda’, tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Bülent Ergün’ün yeni single çalışması ‘Radyoda’, Dinç Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sözleri Bülent Ergün ve Umut Akyıldız’a, müziği yine Umut Akyıldız’a ait olan şarkının aranjörlüğünü Can Yılmaz yaptı. Mix Mastering’ini Özgür Yurtoğlu, klip yönetmenliğini ise Onur Karacadağ üstlendi.

Şarkıyı dinleyenlerin kalbine ve ruhuna dokunacağını belirten Ergün, “Şarkım, tüm sevip de ayrılanlara, radyoda şarkıları çaldığında durup o günlere dönenlere gelsin. Sevdiğin kişiyle yaşayabileceğin mutlu günleri yaşayamamak ister istemez siteme neden oluyor. Biz de bu duyguyu anlatmak istedik. Radyoda şarkıları çaldığında özlemlerinin farkına varırlar ve belki de bir şeyleri değiştirmek için harekete geçerler… Kim bilir…” dedi. 

‘Radyoda’ şarkı sözleri:

Çok zaman geçti üstünden

Vazgeçtim inan her şeyden

Çok zor yokluğun, dön gel alışamadım.

Yine yarım kaldı son yanım

Geriye dönüp bir baktığında

Boş bir çerçeve başucunda

Yitirdi anlamını iki kelime.

Bak yine şarkımız çalıyor radyoda,

Darmadağın kalbim buz tutmuş yaza hasret

Son demimdeyim Allah’ım, kalp sana emanet.

Dokunduğun her tende beni arayacaksın,

Peşini bırakmayacak inan ahım, günahların.

Bülent Ergün kimdir?

1985 İstanbul doğumlu Bülent Ergün, Türk şarkıcı, besteci ve oyuncu. Müziğe küçük yaşlarda piyano çalarak başlayan Ergün, 14 yaşındayken kurduğu müzik grubunun da solistliğini yaptı. Beşiktaş Sanat Evi Şan ve Piyano Bölümü’nden mezun olan Ergün, birçok şehirde konserler verdi. 2011’de ilk stüdyo albümü ‘Maske’yi, 2014’de ilk single çalışması ‘Hece’yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Radyolarda en çok çalınan şarkılar arasına girmeyi başaran ‘Hece’nin ardından maxi single çalışması ‘Yaklaş’ı 2016 yılında yayınlayan Ergün’ün son olarak geçtiğimiz günlerde slow şarkısı ‘Radyoda’ tüm dijital platformlarda yerini aldı.   

 

twitter takip