Bol kahkahalı basın toplantısı! 'Şahane Hayaller' 7 Şubat'ta vizyona giriyor!

Bol+kahkahal%C4%B1+bas%C4%B1n+toplant%C4%B1s%C4%B1%21;+%E2%80%99%C5%9Eahane+Hayaller%E2%80%99+7+%C5%9Eubat%E2%80%99ta+vizyona+giriyor%21;
ABONE OL
Sosyal medyada Nalet Bebe’nin yaratıcısı olarak bilinen Ömer Başdoğan, ilk filminin basın toplantısında yaptığı ince esprilerle kırdı geçirdi.
Sosyal medya dünyasının sevilen karakterlerinden Nalet Bebe'nin yaratıcısı Ömer Başdoğan, senaryosunu yazdığı 'Şahane Hayaller' filmiyle 7 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın müziklerini ise Kerem Ökten'in yaptığı, kadrosunda; Ömer Başdoğan, Salih Kalyon, Çetin Altay, Cemil Şahin, Suzan Aksoy  ve Berrak Güvem gibi oyuncuların yer aldığı ‘Şahane Hayaller’ sinema filminin basın toplantısı önceki gün Etiler Scarlet Steakhouse Lounge’da gerçekleşti.
Filmin tüm oyuncularının hazır bulunduğu basın toplantısında espriler de havada uçuştu. Bu kadar önemli oyuncuların yer aldığı filmde başrol oynamanın oldukça zor olduğunu söyleyen Ömer Başdoğan, "Bu kadar önemli oyuncunun arasında başrol de yer aldığım için çekimler sırasında başıma sakı düştü" diyerek yaptığı espriyle herkesi kahkahaya boğdu.
Filmin şarkısı olan 'Yanarsın ve Kanarsın'ı seslendiren Başdoğan, tarzı nedeniyle kendisini Serkan Kaya'ya benzetildiği şeklindeki soruya "Serkan Kaya' ya benzetiyorlarsam ne mutlu bana o zaman" diye cevap verdi.
Hülya Avşar'ın sosyal medyada kendisinin paylaşımlarını beğendiği ve paylaşımlarına yorum yaptığı şeklindeki soruya oyuncu,"Allah razı olsun sürekli beğeniyor paylaşımlarımızı. O benim canım ablam" diye cevap verdi.
twitter takip