Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü ve akademisyen Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti

Adana+Alt%C4%B1n+Koza+Film+Festivali+Direkt%C3%B6r%C3%BC+ve+akademisyen+Kadir+Beycio%C4%9Flu+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti
ABONE OL

Adana Altın Koza Film Festivali'nin direktörü ve akademisyen Kadir Beycioğlu vefat etti.

Akademisyen ve Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü Kadir Beycioğlu vefat etti. Beycioğlu, bir süredir kronik rahatsızlık çekiyordu.

Kadir Beycioğlu'nun vefat haberi, Beycioğlu'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, "Dostunuz, abiniz, kardeşiniz, öğretmeniniz Kadir Beycioğlu, oğlunun yanına gitti. Acımız çok büyük" ifadeleri kullanıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sosyal medya hesabından, Beycioğlu'nun vefat haberi üzerine bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Altın Koza Film Festivali Direktörümüz Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Sanata, sinemaya ve Adana’ya verdiğin emekleri asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun."

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada da, "Festival Direktörümüz sevgili Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük, başımız sağolsun" denildi.

twitter takip